Mirka Vasiljević: U životu ću imati i gorih situacija od ove

Mirka Vasiljević: U životu ću imati i gorih situacija od ove

Autor: | 06/11/2014

0

Ljubav glumice Mirke Vasiljević i njenog nevenčanog supruga, fudbaleraVujadina Savića našla se na ispitu kada je u medijima počelo da se spekuliše da li je sin Dušana Savića neveran svojoj lepšoj polovini. U medijima su se pojavile fotografije na kojima nepoznata devojka grli Vujadina ispred kafane u kojoj su se te večeri provodili. Beograđanki koja sa sportistom ima dvoje dece, sina Andreja i kćerku Adrijanu, fotografije objavljene u "Svetu" posebno su teško pale jer je u sedmom mesecu trudnoće. Mirka je izjavila da joj je jedino važno da sačuva svoj duševni mir, budući da će za dva meseca na svet doneti još jednog sina. Posle prošlonedeljne vesti da je Vasiljevićeva izbacila Vujadina iz njihovog zajedničkog stana, strasti su se slegle i nevenčani supružnici funkcionišu normalno i bez turbulencija. Par koji je ljubavnu vezu započeo 2009. nastavio je da živi zajedno.
Mirka za "Hello!" govori koliko joj je teško palo što su je fotografi danima pratili u stopu pa neko vreme ne želi da se pojavljuje u medijima, kako bi, pre svega, zaštitila privatnost svoje dece.
- Želim da se povučem iz javnosti na neko vreme, ionako me je bilo previše, doduše, ne mojom voljom. Prvo sam promovisala predstavu "Pazi s kime spavaš", pa sam tim povodom često bila u časopisima, a onda su se u medijima pojavile određene spekulacije zbog kojih sam se osećala loše. Ne želim da moja deca trpe zbog toga što sam ja poznata ličnost - kaže za "Hello!" dvadesetčetvorogodišnjakinja kojoj su porodica i skladni odnosi unutar zajednice uvek bili na prvom mestu:
- Osećala sam se izuzetno loše kada su me fotografi pratili gde god da krenem. Bili su tu kada vodim decu u vrtić i kada ih vraćam kući. Onda sam ja morala njima da objašnjavam ko je to i zašto nas ljudi prate. Ne želim da fotografišu mog sina i kćerku. Moj i Vujadinov odnos je naša stvar, ne tiče se ni naše dece, a kamoli nekog drugog. Nisam želela da dajem bilo kakve izjave za medije jer smatram da nikome ne bi trebalo da se pravdam kada je reč o mojoj privatnosti. Mislim da ću u životu imati još gorih situacija, ali ni tada se neću "ispovedati" medijima. S druge strane, kad god je moj posao u pitanju, biću otvorena za razgovor kao što je to bilo do sada.
Pošto je predstava u kojoj tumači glavnu ulogu nedavno premijerno prikazana, jedna od najpopularnijih glumica sada je u potpunosti posvećena sinu i kćerki. Sa nevenčanim suprugom željno iščekuje treće dete, prinovu koja će uneti radost u njihov život. Dolazak trećeg naslednika dodatno će zbližiti partnere i učvrstiti njihov odnos, kome su u ovom trenutku oboje maksimalno posvećeni.

Piše: Zvezdana Milovanović, Life Content

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još