"Tvoje lice zvuči poznato": Pobednik četvrte epizode je Nenad Okanović

"Tvoje lice zvuči poznato": Pobednik četvrte epizode je Nenad Okanović

Autor: | 03/11/2014

0

Četvrtu epizodu šou programa "Tvoje lice zvuči poznati" spektakularnim nastupom otvorila je Makedonka Elena Risteska koja je izvela splet pesama Kristine Agilere.

Zatim je Bane Mojićević raznežio je sve pripadnice lepšeg pola numerom legendarnog pevača Tome Zdravkovića.

Ivan Jevtović i Katarina Bogićević izveli su deo mjuzikla "Fantom iz opere", a odlčna gluma i sjajno pevanje oduševili su žiri i publiku.

Neda Ukraden ne prestaje da oduševljava svojim glasom i stasom, numeru benda "Ramštaj" izvela je besprekorno, a vrhunska maska upotpunila je sjajan nastup.

Posle energičnog nastupa popularne Nede, o čijim nastupima u ovom muzičkom takmičenju pišu i brojni portali širom Evrope, na scenu je izašao Zvonko Pantović Čipi i zapevao baladu "Pogledi u tami" Sergeja Ćetkovića.

Dragan Kojić Keba je i ove nedelje bio glavni zabavljač i napravio šou na sceni. Vrhunskom maskom, odličnom mimikom i uz pomoć Miroljuba Aranđelovića Kemiša, folk pevačica Zorica Brunclik "stigla" je u ovo takmičenje. Keba je igrao, pevao i čak se poljubio sa Zoričinim suprugom Kemišem koji ga je pratio na harmonici.

Emotivnim i dirljivim nastupom sa snažnim vokalom glumica Jelena Gvarilović verno se predstavila publici kao popularna irska pevačica Šinejd O' Konor.

Folk zvezda Tanja Savić, ponovo se našla u rok vodama, a ceo nastup izvela je skačući na trambolini kako bi verno dočarala zahtevnu muzičku numeru Ivane Pavlović i benda "Negativ".

Nenad Okanović Oki bio je veoma zadovoljan imitacijom Luja Amstronga, a ovaj nastup dopao se i njegovim kolegama, takmičarima, koji su mu poklonili svoje glasove.

Posle sjajnih imitacija, specijalni gost žirija Tonči Huljić otpevao je svoju novu numeru, a onda je usledilo iznenađenje. Srećan rođendan Ivanu Ivanoviću poželela je cela ekipa ovog šou programa uz rođendansku pesmu i tortu. Posle čestitki usledilo je glasanje.
Pobednik četvrte epizode, glumac Nenad Okanović odlučio je da ček od 1.000 evra prosledi Udruženju dece koja boluju od autizma kako bi im obezbedio odlazak na ekskurziju.

- Ne znam šta da vam kažem! Ova emisija bila je fenomenalna! Nisam očekivao pobedu, ali sam se potajno nadao, zato što smo svi večeras odradili odlično svoje imitacije. Iskreno, mislio sam da ima boljih od mene. Moje kolege su večeras presudile, što mi je još draže i sada uživam u ovom trenutku. Hvala im na tome! - rekao je glumac po završetku četvrte epizode popularnog šou programa.

Tekst: Life Content
Foto: TV PRVA

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti