Jelena i Novak Đoković: Sin Stefan je kruna velike ljubavi

Jelena i Novak Đoković: Sin Stefan je kruna velike ljubavi

Autor: | 03/11/2014

0

Posle trijumfa na turniru u Šangaju, najbolji teniser sveta Novak Đoković ima najlepši razlog za slavlje jer su on i njegova supruga Jelena prošle nedelje postali roditelji dečaka kome su dali ime Stefan. Jelena se porodila 21. oktobra oko devet sati uveče na klinici u Nici i na svet je donela zdravog dečaka. Uz nju su, pored supruga, za vreme porođaja bili i njeni roditelji koji su sa njom poslednjih nekoliko nedelja njene trudnoće boravili u Monte Karlu. Prema nezvaničnim informacijama, poznata brineta se porodila prirodnim putem, a porodilište u Nici izabrali su zbog blizine njihovog stana u Monaku. Ponosni otac već nekoliko sati posle rođenja njihovog prvog sina podelio je svoju najveću radost i sa fanovima na društvenim mrežama.
- Mi smo sada trojac. I presrećni smo! Ponosan sam na moju divnu suprugu koja je rodila našeg prvog anđela Stefana. Hvala vam svima - napisao je Đoković na Fejsbuku.
Na Tviteruje dodao:
Naš anđeo Stefan je rođen. Veoma sam ponosan na moju lepu ženu Jelenu. Hvala vam mnogo na pruženoj ljubavi i podršci. Volimo vas sve.
Popularni sportista upriličio je slavlje u Monte Karlu sa Jeleninim roditeljima, a slavilo se i u Beogradu, gde su Dijana i Srđan Đoković u društvu najbližih prijatelja obeležili rođenje prvog unuka. Prvo su okupili goste u svom stanu u centru prestonice, a kasnije je slavlje nastavljeno u njihovom restoranu "Novak" na Novom Beogradu.
Novakov otac Srđan odlučio je da na nesvakidašnji način podeli sa ljudima radost zbog rođenja prvog unuka, pa je iznad porodičnog restorana postavio veliki bilbord sa natpisom "Rođen Stefan novi Đoković No1", uz datum rođenja bebe.
Jelena i Novak zabavljaju se od 2006, a tri godina kasnije počeli su da žive zajedno u Monte Karlu. Dvadesetsedmogodišnji teniser je na proleće obavestio javnost da sa verenicom očekuje prvo dete, a potom su se u julu venčali u Crnoj Gori. Za svadbeno veselje odabrali su ostrvo Sveti Stefan, pa mnogi smatraju da ime ostrva ima simbolično značenje za poznate supružnike jer su upravo tako nazvali i svog prvog sina. Novak je prvih nekoliko dana bio uz suprugu i sina, a juče je pobedio na turniru u Parizu, a uskoro ga očekuje i takmičenje Londonu, posle čega će otići na zasluženi godišnji odmor.

Piše: Ivana  Nikolić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti