Ivan Jevtović: Kćerka Sofija zadovoljna je mojim imitacijama

Ivan Jevtović: Kćerka Sofija zadovoljna je mojim imitacijama

Autor: | 30/10/2014

0

Prošle nedelje, gledaoci šou programa „Tvoje lice zvuči poznato“ uživali su gledajući kako glumac Ivan Jevtović imitira Kebu, a i sam pevač bio je veoma zadovoljan onim što je video. Sa Ivanom smo se sreli u vreme kada je spremao tu imitaciju, a osim utisaka o aktuelnom šou programu, saznali smo zašto njegov radni dan počinje u devet, što glumcima nije baš svojstveno, koja tri zadataka mora da obavi svakog dana, zašto je posebno vezan za Sarajevo, te mu je i zbog toga bilo jako važno na kakav će prijem naići njegova imitacija legendarnog Davorina Popovića.
Budući da je, dok je spremao ulogu u u pank operi „Dom za vešanje“, njegova kćerka Sofija znala sve tekstove, zanimalo nas je da li i šou program „Tvoje lice zvuči poznato“ prati s podjednakim interesovanjem:
- Sofija je prvo bila jako uzbuđena zbog mog učešća, a onda je krenula sa pitanjima – 'Joj, ne znam da li ti treba?', 'Tata, je l' da da se nećeš izblamirati?', 'A šta ako budeš morao da pevaš narodnjake ili da budeš žena?'. Međutim, već posle prve epizode bila je veoma zadovoljna. 

Autor: Brankica Treskavica, Life Content
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti