Emir Hadžihafiz - begović optužen za izazivanje saobraćajne nesreće

Emir Hadžihafiz - begović optužen za izazivanje saobraćajne nesreće

Autor: | 30/10/2014

0

Sisačko-moslavačka Policijska uprava podnela je danas krivičnu prijavu protiv glumca Emira Hadžihafizbegovića Opštinskom državnom tužilaštvu u Kutini zbog izazivanja saobraćajne nesreće 12. oktobra na autoputu A3, u blizini Novske, u kojoj je poginula Anica Kuduz (63), a dve osobe su povređene, javlja "Tanjug".
U saopštenju Sisačko-moslavačke Policijske uprave se navodi da se Hadžihafizbegoviću krivičnom prijavom stavlja na teret da je u trenutku nesreće vozio značajno brže nego što je dopušteno. On je na autoputu u Bročicama, u blizini Novske, 12. oktobra oko 20 časova automobilom udario Anicu Kuduz iz Zagreba, koja je stajala uz zaustavljeni automobil, a od povreda je kasnije preminula u bolnici u Novoj Gradiški.
Nesreća se dogodila na mestu na kojem je dvadesetak minuta ranije nepoznati vozač srušio svetleću i drugu signalizaciju kojima je saobraćaj zbog radova na autoputu preusmeravan u desnu traku. To vozilo se nije zaustavilo, a sisačka policija za nepoznatim vozačem, protiv kog je podnela prekršajnu prijavu zbog bega sa mesta nesreće, intenzivno traga.
Hadžzihafizbegović, koji je povređen u saobraćajnoj nesreći koju je izazvao, nakon operacije i lečenja u bolnicama u Novoj Gradiški i Slavonskom Brodu se nalazi na kućnom lečenju u Zagrebu.

Autor: Life Content

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još