Vlado Kalember: Ne tiču me se tuđi životi, jer uživam u svom

Vlado Kalember: Ne tiču me se tuđi životi, jer uživam u svom

Autor: | 29/10/2014

0

Vlado Kalember na meti je tabloida nakon razvoda od čelistkinje Ane Rucner, s kojom ima naslednika Dorijana. Legendarni  muzičar kaže da mu se nimalo ne dopada to što mu se mediji mešaju u privatni život.
- Privatni život je samo moj i u principu, veoma sam zadovoljan njime. Ne tiču me se tuđi životi, jer uživam u svom. Kod poznatih ličnosti interesuje me samo njihovo umeće. Ni najmanje me ne zanima s kim su ili nisu. Sin Dorijan mi znači sve na svetu. On je sav moj svet i moj najveći uspeh. Živim za to da jednog dana kada odraste bude ponosan na svog tatu. Ne kao na muzičara, već kao na oca. Na to šta će raditi i s kim će biti neću da utičem - kaže pevač.
Vlado se raduje koncertu u čast pokojnog prijatelja Đorđa Novkovića, koji će se održati 5. novembra u Sava centru.
- Ogromna je čast i velika sreća što sam sarađivao i bio i prijatelj sa najvećim kompozitorom na ovim prostorima. Ne znam nigde nijednog autora koji je napisao toliko hitova. Skoro deset godina sarađivali smo veoma uspešno, a prijatelji smo bili tri decenije. Poslednjih nekoliko godina čuli smo se skoro svaki dan. Ponosan sam na to što je voleo da razgovara sa mnom. Bio je toliko značajan za moju karijeru da ljudi ne bi ni znali za mene da nije bilo Đorđa Novkovića - kaže Kalember.
- Ne razmišljam o okupljanju “Srebrnih krila”, imam svoju karijeru. Kada se bavite muzikom profesionalno, to je slično sportu. Svaka pobeda je jednako važna. Donosi tri boda, svejedno je da li igrate protiv većeg ili manjeg kluba.

Izvor: Life Content

Foto: Privatna arhiva, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: vlado kalember