Nataša Bekvalac: Učiniću sve da zaštitim svoju ljubav

Nataša Bekvalac: Učiniću sve da zaštitim svoju ljubav

Autor: | 27/10/2014

0


Pevačica Nataša Bekvalac nedavno je odlučila da se vrati rukometašu Ljubi Jovanoviću, ali dugo nije želela to da prizna. Vest o obnavljanju romanse sa ovim sportistom doneo je ekskluzivno magazin "HELLO!", a kada je Ljuba prošle nedelje došao u jedan beogradski klub, da podrži Natašu na njenom nastupu, svima je bilo više nego jasno da mladi par ponovo uživa u ljubavi.
Svi pričaju da sam priznala vezu s Ljubom, a ja sam kao čovek stala u zaštitu nekoga koga veoma poštujem, ko mi je jako blizak i koga volim. To što javnost sada zna za nas nije ništa promenilo - niti mi je otežalo, niti olakšalo. Ne bih da previše pričam o tome jer to nije tema koja potresa društvo, a ja sebe ne smatram dovoljno važnom da bi se o tome pričalo - stidljivo kaže Nataša za "Blic" i dodaje kako joj se povezivanje s raznim muškarcima u medijima negativno odražava na privatan život.
- Budući da sam majka, veoma me remeti to što me mediji povezuju s raznim muškarcima. Imam roditelje, sestre i porodicu, pa me te priče nimalo ne zasmejavaju. One me i ne rastužuju, ali mi stvaraju pritisak i veliki teret koji nosim na leđima - rekla je atraktivna Novosađanka.

Autor: Life Content
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin