Bekamovi u dvorcu Gilmetron proslavili pokretanje sopstvenog viskija

Bekamovi u dvorcu Gilmetron proslavili pokretanje sopstvenog viskija

Autor: | 25/10/2014

0

Kao veliki ljubitelj viskija, Dejvid Bekam odlučio je da pokrene sopstveni brend ovog prefinjenog škotskog pića u saradnji sa čuvenim "Haig clubom". Budući da se nedavno oprostio od profesionalnog sporta, slavni fudbaler sada će imati više vremena da se posveti novoj zanimaciji, a prošle nedelje je odabrane prijatelje pozvao na promociju u Edinburg, prestonicu gorštaka, gajdi i kiltova, ali i čuvenog eliksira od alkohola. Na ovom prestižnom događaju u dvorcu Gilmerton Dejvid i njegova supruga Viktorija ugostili su mnogo poznatih ličnosti, među kojima su bili dizajner cipela Džimi Ču, kao i planetarno popularni kuvari Gordon Remzi i Tom Kičin. Dva majstora gastronomije dala su sve od sebe da zvanice uživaju u odabranim specijalitetima i omiljenim jelima slavnog bračnog para, zbog čega su im se Bekamovi tokom večeri posebno zahvalili. Nazvan po osnivaču destilerije Džonu Hejgu, ovaj brend svetlog viskija u elegantnoj plavoj flaši pljosnatog oblika plod je saradnje Dejvida Bekama i Sajmona Fulera. Kreirali su ga kako bi svet viskija otvorili za novu grupu sastavljenu od onih koji misle da im se to piće ne sviđa. No, njihovim gostima svakako se svideo viski koji su premijerno probali, jer su mnogi priznali da im je već prvi gutljaj probudio sva čula.
- Prestižni 'Haig Club' može da se pohvali bogatom istorijom, i velika nam je čast što smo postali deo te kompanije i što imamo priliku da nastavimo tradiciju. Nazdravite s nama ovom neverovatnom piću i početku nove avanture - obratio se Dejvid gostima.
Viktorija, trendseterka i modna kreatorka, i ovog puta pokazala je šta znače elegancija i šik na britanski način, pa je zablistala u crnoj haljini, sa jednostavnom frizurom i šminkom, dok se njen suprug odlučio za crno odelo. Na ovoj intimnoj večeri delovali su zaljubljeno kao prvog dana, iako su nedavno proslavili petnaest godina braka. Nasmejani i veseli, sve vreme su se grlili i razmenjivali nežnosti, pokazujući da su jedno drugom najveća podrška. Verovatno su velika privrženost i odanost osnovni razlozi zbog kojih toliko dugo opstaju kao jedan od najskladnijih parova šou-biznisa, uspešni i zadovoljni ljudi bez skandala kojima su deca na prvom mestu i koji lako ostvaruju sve što požele. Nekadašnji fudbalski as nije mogao da odoli a da se uz fotografije iz Edinburga, koje je s lica mesta postavljao na društvene mreže, ne pohvali i suprugu, pa je napisao:
- Moja prelepa supruga Viktorija pridružila mi se u Škotskoj na promociji novog pića. Proveli smo predivno veče.
A bivša "spajsica", kojoj večito zameraju da u javnosti deluje strogo i ozbiljno, ovog puta nije štedela ni na osmesima ni na poljupcima.

Piše: Snežana Ilić, Life Content

Foto: PR

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti