Ivana Stanković proživljava najteže trenutke u svom životu

Ivana Stanković proživljava najteže trenutke u svom životu

Autor: | 21/10/2014

0

Jedna od naših najpoznatijih manekenki i modela sa svetskom slavom Ivana Stanković proživljava teške trenutke, a tokom dana na Fejsbuk stranici njene agencije za modele "Models by Ivana Stanković" objavljena je informacija da se do daljnjeg povlači iz posla.
- Zbog najtežih trenutaka koje Ivana proživljava, molimo vas da nam u narednom periodu ne šaljete vaše prijave, jer se Ivana do daljnjeg neće baviti organizovanjem kastinga u inostranim agencijama. Hvala vam što ste nas dosad pratili i podržavali - stoji u zvaničnom saopštenju.
Srpska manekenka koja je pozirala za naslovnu stranu magazina "Vogue" i pet godina bila zaštitno lice čuvenog modnog kreatora Đorđa Armanija proživljava emotivnu dramu, zbog koje nije u mogućnosti da obavlja poslove u vezi sa vođenjem agencije, čemu se po okončanju karijere potpuno posvetila.
Ivana je planirala da na ovogodišnjem sajmu knjiga objavi svoj drugi roman, nakon što je njena prva, autobiografska knjiga "Bez daha" doživela veliki uspeh, ali se usled novonastalih okonosti to ipak neće dogoditi.

Autor: Deana Đukić, Life Content

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti