Tijana Dapčević: Mnogo je razloga za sreću

Tijana Dapčević: Mnogo je razloga za sreću

Autor: | 19/10/2014

0

Pop pevačica Tijana Dapčević nastupila je nedavno u hedonističkom šou-programu "Neodoljivi ukus uz Ždrepčevu krv", koji je održan u Šoping centru "Stadion". Dok su posetioci ovog tržnog centra uživali u njenoj muzici imali su priliku i da degustiraju hranu popularnog gastronoma Nenada Gladića, poznatijeg kao Lepi Brka. Poznati kuvar je čitavog dana spremao specijalitete, a po završetku degustacije odabrao je tri najbolja recepta, koje su posetioci šoping centra na Voždovcu slali proteklih dana.
S druge strane, Tijana je najveće oduševljenje izazvala među mališanima koji su već sa taktovima njene prve numere "Kišobran" izašli na binu i zajedno sa njom đuskali.
- Nisam još doživela da čim izađem na binu za mnom krenu i deca. Naravno da klinci igraju uz moje pesme, ali ovde je situacija bila takva da je delovalo kao da smo se dogovorili da oni nastupe kao moji plesači - rekla je na kraju Dapčevićeva kroz smeh.
Ubrzo po završetku ove manifestacije ona je otkrila svojim prijateljima da se njena devet godina mlađa sestra Tamara Todevska uskoro udaje, zbog čega je vrloo uzbuđena, i nada se da će njen petogodišnji sin Vuk uskoro dobiti brata ili sestru.

Piše: Ivana Nikolić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti