Šakira i Žerar Pike: Odlučili da zaštite privatnost sina Milana

Šakira i Žerar Pike: Odlučili da zaštite privatnost sina Milana

Autor: | 18/10/2014

0

Nakon što je Milan, sin pevačice Šakire i fudbalera Žerara Pikea krenuo u školu, poznati partneri odlučili su da je krajnje vreme da zaštite njegov život od javnosti.
- Bilo nam je lepo i zanimljivo da pokažemo medijima i fanovima njegove prve fotografije, dok je bio beba i zaštićen u okviru porodice, međutim, sada je krenuo u vrtić, tu su druga deca, a potom sledi škola, život... Mi moramo da uradimo nešto da mu sačuvamo privatnost - izjavila je poznata Kolumbijka na prezentaciji svog novog parfema "Rock!" u Barseloni.
- Ponekad je veoma teško upravljati svojim životom čak i kada sami odlučite da budete poznata ličnost, ali zamislite ako Milan to ne bude želeo. Mi ćemo ga podržati bilo da odluči da se bavi javnim zanimanjem ili da bude anoniman - rekla je tridesetsedmogodišnja pevačica koja uskoro sa svojim deceniju mlađim partnerom očekuje novu prinovu.

Što se tiče novog mirisa koji je lansirala ona kaže da je taj proces sličan onome kada stvara pesmu, te da ga je kreirala skoro godinu dana i da je istovremeno moderan i ženstven.
Inače, Šakira uživa u Barseloni te je na Instagramu objavila fotografiju iz svog radnog prostora odakle se pruža pogled na glavni grad Katalonije, dok u rukama drži veliku bocu novog parfema. Za to vreme i Pike veoma često pozira na ulicama svog rodnog grada, a na najnovijoj fotografiji koju je postavio na društvenoj mreži pruža se prdivan pogled na panoramu ovog španskog grada.

Autor: Life Content

Foto: Instagram

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti