Otkriven pravi uzrok smrti Džoan Rivers

Otkriven pravi uzrok smrti Džoan Rivers

Autor: | 18/10/2014

0

Mesec dana nakon što je slavna komičarka Džoan Rivers (81) preminula, svetsku javnost potresli su novi rezultati uzroka njene iznenadne smrti. Njujorški Zavod za zdravstvo, posle detaljnih ispitivanja, utvrdio je da je Riversova preminula od posledica oštećenja mozga, izazvanih nedostatkom kiseonika.
Lekari su javnost obavestili da je njena smrt klasifikovana kao “terapeutska komplikacija”, što znači da je tokom samog postupka postojao rizik. Komplikacije su nastale jer je usled same procedure mozak lišen kiseonika što je i dovelo do oštećenja.
Džoan je preminula 04. septembra, nakon što je sedam dana održavana u veštačkoj komi, nastaloj posle operacije glasnih žica u jednoj bolnici na Menhetnu. Ona je nakon operacije prestala da diše, a prvi rezultati ukazivali su na to da je umrla od posledica srčanog udara. Brojni svetski mediji preneli su i informaciju da je uzrok smrti lek “propofol”, snažan anestetik koji usporava disanje i otkucaje srca, a za koji se smatra da je pronađen i u organizmu pokojnog Majkla Džeksona.
Melisa Rivers, kćerka poznate komičarke i njen TV partner, izjavila je da nema komentar na ovakve rezultate.
Slavna komičarka bila je poznata po tome što je među prvima u Holivudu priznala da se podvrgla nizu estetskih zahvata na licu i telu, a kako svetski mediji navode, navodno, bilo ih je čak 743.

Autor: Life Content

Foto: Tanjug

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin