Nataša Tapušković: Ljubav i ludost idu zajedno

Nataša Tapušković: Ljubav i ludost idu zajedno

Autor: | 18/10/2014

0

Glumici Nataši Tapušković poverena je glavna ženska rola u filmu "Spomenik Majklu Džeksonu". Ona igra suprugu Borisa Milivojevića, koja je umorna od svega i želi da ga napusti. Zbog toga on dolazi na ideju da u njihovom malom mestu podigne spomenik kralju popa. Nataša kaže da može da razume poteze filmskog supruga.
- Ljubav je uvek u savezu sa ludošću. To je ona neprocenjiva i najuzbudljivija ludost kada ste spremni da sa drugom osobom budete dvoje, a opet jedno.
I dok je Ljubinka realnija osoba, njen suprug Marko je sanjar. Glumica priča da će baš oni uskoro preuzeti "štafetu" u ludoj današnjici.
- Sanjara uvek ima, samo trenutno nisu u modi. Civilizacijski smo stigli skoro do krajnje tačke materijalizma, pa je izvesno da će uskoro sve krenuti u suprotnom smeru. Oni samo što nisu krenuli da vladaju svetom - kaže Nataša koja ima samo reči hvale za saradnju sa Darkom Lungulovim.
- Divno smo sarađivali. Darko je imao poverenja da uključi nas glumce u rad na tekstu. To je retka privilegija, mogućnost da likovi koje tumačimo u svom ritmu nađu utemeljenje u nama samima - ispričala je Nataša za "Blic".
Domaća premijera filma zakazana je za 29. oktobar u Sava centru.

Autor: Life Content

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin