Milan Lane Gutović: Gost u žiriju šou programa "Tvoje lice zvuči poznato"

Milan Lane Gutović: Gost u žiriju šou programa "Tvoje lice zvuči poznato"

Autor: | 17/10/2014

0

Poznati glumac Milan Lane Gutović bio je gost u žiriju druge epizode serijala „Tvoje lice zvuči poznato“ kada je u društvu Marije Mihajlović, Ivana Ivanovića i Branka Đurića Đure imao priliku da komentariše i ocenjuje rad ovogodišnjih kandidata. Čuveni Srećno Šojić iz filmova „Tesna koža“ prvi put se našao u ulozi žirija u nekom TV formatu, ali se tom prilikom odlično zabavio i potrudio se da bude što objektivniji prema učesnicima. Kao glumac, on je bio veoma zainteresovan za nastup Jelene Gavrilović i Nede Ukraden koje su imale zadatak da izvedu numeru iz mjuzikla „Čikago“ koju su uradile na nesvakidašnji način.
Talentovani umetnik je svojim zanimljivim i originalnim komentarima zabavio sve prisutne u studiju, a sigurno je da će i gledaocima u nedelju uveče biti veoma interesantno da čuju sve što je imao da kaže.

Inače, lik Lepe Brene i čuvenu scenu iz Lanetovog filma „Tesna koža“, kada najpoznatija pevačica regiona Šojiću peva pesmu „Mile voli disko“, pokušaće da dočara Bane Mojićević.

Piše: Ivana Nikolić, Life Content
Foto: TV Prva

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin