Katarina Radivojević: Zvezda revije Distante fashion centra

Katarina Radivojević: Zvezda revije Distante fashion centra

Autor: | 16/10/2014

0

Jedan od najzanimljivijih društvenih događaja protekle nedelje svakako je otvaranje novog Distante fashion centra. To je ujedno bila i proslava osamnaestog rođendana ovog kultnog beogradskog concept store-a , čiji je magični format deo svetske vizuelne kulture.
Svojevrsni modni hepening održan je na platou ispred novog Distante prostora (Nikole Spasića 4a) koji sada funkcioniše kao stylish foaje sa gotovo filmskom aurom. Bilo je to zaista jedinstveno veče: na podlozi od prirodne trave sedelo se za dugugačkim belim stolom, uz večeru i muziku.

Distante grupna

Distante defile

Prvi deo ovog nesvakidašnjeg soarea bio je rezervisan za modnu reviju prestižnih svetskih brendova sa njihovim novim kolekcijama: Balenciaga, Stella McCartney, Rick Owens, Marni, Chloe, što je inače najjača valuta Distante filozofije. Reviju je zatvorila, uz gromoglasan aplauz, glumica Katarina Radivojević. Kroz program goste je vodio glumac Milutin Milošević.

Milutin Milo_evi_

Senzibilitet i eleganciju Distante ideje prepoznali su mnogi prijatelji, poslovni partneri i brojne poznate ličnosti: Ana Stanić, Aleksandra Kovač, Kristina Radenković, Melina Džinović, Ivana Kukrić, Nikolina Pišek, Minja Miletić, Sanja Papić, Jelena Blečić, Duška Jovanić, Boško Jakovljević, Danijela Pantić, Sandra Perović, Jelena Ivanović, Tamara Paunović, Simon Karić, Nenad Marjanović

Ana Stani_ 2

Distante je na kraju postao pozornica za svojevrstan muzički doživljaj. Raspoloženu ekipu zabavljali su grupa Playboy i DJ Tetkine Radosti.

Kristina Radenkovi_ i Sr_an Veki_ 2

Melina, Du_ka, Sandra

Tamara, Nata_a i Ines

Uz domaćina večeri za zvezdani sjaj ovog modnog performansa zaslužan je i organizacioni tim koji su činili Marija Tarlać, Goga Grubješić i Balša Rađenović.

Aleksandra Kova_

Danijela Panti_

Bo_ko Jakovljevi_

Jelena Ivanovi_ ND STUDIO

Sanja Papi_ i Nenad Marjanovi_

Sandra Perovi_

Nikolina Pi_ek, Marko Nikoli_, Pera Distante

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još