Emir Hadžihafizbegović o saobraćajnoj nesreći: Nikakvu sliku nemam pred sobom

Emir Hadžihafizbegović o saobraćajnoj nesreći: Nikakvu sliku nemam pred sobom

Autor: | 16/10/2014

0

Glumac Emir Hadžihafizbegović progovorio je za medije u Bosni i Hercegovini o teškoj saobraćajnoj nesreći u kojoj je smrtno stradala šezdesettrogodišnja žena iz Zagreba, dok su dve osobe teže povređene.
Nakon što je hitno operisan, glumac je juče poslat na dalje lečenje u Slavonski Brod. Prema pisanju medija, Emir je potpuno skrhkan zbog svega što se dogodilo, ali je ipak kratko dao svoju prvu izjavu nakon tragedije za portal "SBplus.hr".
- Pre svega, izvinjavam se zbog nerazgovetnosti. Rekli su mi da je uzrok tome postoperativni šok. Pre nego što bilo šta kažem, želim da izjavim saučešće porodici gospođe Anice Kuduz. Glavna misao koja se vrti u mojoj glavi je da je to nešto što me je jako potreslo, ali ja na žalost nemam nikakvu sliku ispred sebe, osim jednog tunela, mraka. Ničega. To moje stanje, međutim, ničim ne umanjuje bol porodice koja je izgubila jednog svog člana – izjavio je Emir.
- Želim da se zahvalim i svima koji su se javili mojoj porodici i meni otkako sam bio u mogućnosti da ih čujem i posebno želim da se zahvalim svim lekarima i medicinskom osoblju, kako u Novoj Gradiški, tako i ovde u Slavonskom Brodu, na profesionalnosti i maksimalnoj ljudskoj pažnji koju su pokazali prema meni. Želim da dodam da generalni osećaj koji vlada mojom psihom jeste beskrajna potreba da se sretnem sa osobom Kuduz i drugo da se u celosti rasvetle okolnosti pod kojima se nesreća dogodila - rekao je glumac tihim glasom.
Juče se oglasila i glumčeva supruga Aida, koja je rekla da porodici kaznenu prijavu protiv Emira niko nije dostavio, ali je i zamolila da se njenom mužu za sada ne postavljaju pitanja o situaciji koja je prethodila nesreći.
- On leži, spava. Celu noć nije mogao da se smiri. Molim sve koje dolaze u posetu da ne spominju kako je došlo do nesreće, jer kada krene da priča o tome, on jeca i plače. Pokušavam da mu stabilizujem stanje - rekla je ona za "Dnevni avaz".

Autor: Life Content

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin