Lena Bogdanović: Nisam imuna na modne zapovesti

Lena Bogdanović: Nisam imuna na modne zapovesti

Autor: | 15/10/2014

0

Glumica Lena Bogdanović kaže da nije žrtva mode, te da za nju svaki stil može da bude inspirativan.
- Pončo mi je jedan od omiljenih komada odeće, praktičan je, lagan i topao. Kombinujem ga sa farmerkama i jahaćim čizmama, a dopadaju mi se i ogrtači, kao i veliki kardigani, sa etno motivima i jarkih boja, to im daje poseban "šmek". Volim kada je neko dosledan svom stilu, ali i one koji uvek izgledaju drugačije, najviše cenim originalnost. Glamurozan, kežual, eklektičan, monohromatski, etno, boho, rokersko-bajkerski stil, sve kod mene prolazi. Najmanje minimalizam, jer mi je jako dosadan.

Da li pratite trendove?

- To je danas lako pored časopisa, modnih kanala, interneta, blogova. Ne znači da ću da stavim na sebe sve što mi se dopada, a neću ni da zaboravim komade koje volim, a nisu više aktuelni. Nisam žrtva mode, ali nisam ni imuna na modne zapovesti. Kod nas trendovi kasne, estrada diktira vulgaran izgled sa minićima i previsokim štiklama, ispeglanom kosom, veštačkim noktima. Dominira stav da je dobro samo ono što je skupo i da velika "brendirana" torba sa logom znači stil. Možete da nosite nešto što je u svetu apsolutni hit, a da vas ovde gledaju kao da ste pali s Marsa. Srećom, to se menja zahvaljujući domaćim dizajnerima, "high street" prodavnicama i brojnim sajtovima i blogovima.

Lepa glumica ima svoje favorite za jesen: kožnu jaknu, bajkerske čizme, plavi "militari" kaput, široke pantalone visokog struka, duge "balon" i "olovka" suknje, uske farmerke, ekstravagantnu bluzu širokih rukava, kardigane i naravno - pončo!
- Obožavam detalje, bez njih ni jedna kombinacija nije potpuna, žena koja ume da se poigrava sa njima, osoba je od stila. Volim sve, od torbi, cipela, kaiševa i šalova do nakita, kapa, šešira, naočara.

Izvor: Novosti
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin