Marija Kilibarda: Nestrpljiva pred početak takmičenja "Tvoje lice zvuči poznato"

Marija Kilibarda: Nestrpljiva pred početak takmičenja "Tvoje lice zvuči poznato"

Autor: | 10/10/2014

0

Druga sezona televizijskog šou-programa „Tvoje lice zvuči poznato“ uveliko je u pripremi, a voditeljka Marija Kilibarda s nestrpljenjem iščekuje početak novog serijala. Umesto glumca Petra Strugara, društvo na sceni lepoj brineti praviće Bojan Ivković, muzičar iz Vršca, za koga Marija kaže da se odlično snalazi u ulozi voditelja.
- Boki unosi novu, čistu energiju, ima super osećaj za scenu i zajedništvo, što mi je mnogo važno. Sjajan je tip, šmeker i profesionalac. Ludo se zabavljamo radeći i presrećna sam što mi je partner - kaže voditeljka i otkriva da je atmosfera na snimanju odilčna, ali da je pred ekipom veliki izazov da nadmaši uspeh prethodne sezone.
- Cela ekipa koja osmišljava i realizuje šou jedva je dočekala novi serijal, tako da već sada preovlađuju euforija i entuzijazam. Pred nama je ogromna odgovornost da publici ispunimo očekivanja koja s razlogom ima. Ipak, verujemo u takmičare koji strastveno prilaze zadacima i potpuno su predani. Branko Đurić kao novi član žirija tek će uneti smehotres, tako da je zabava zagarantovana, a šou će zadržati i humanitarni karakter - ističe Kilibarda, koja je letnje mesece iskoristila za „punjenje baterija“ pred nove profesionalne izazove.
- Iza mene je divno leto, koje sam provela na Jonskom i Mediteranskom moru i valjda se zato i osećam odmorno, sveže i nestrpljivo ulazim u novu sezonu. Uželela sam se kamera i scene - sa entuzijazmom završava Kilibarda.

Piše: Deana Đukić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti