Ena Popov: S nestrpljenjem očekuje rođenje kćerke

Ena Popov: S nestrpljenjem očekuje rođenje kćerke

Autor: | 07/10/2014

0

Voditeljka Ena Popov uživa u blagoslovenom stanju, a prvo dete sa emotivnim izabranikom Nenadom Čankom na svet će doneti krajem januara. Par koji je pre dve godine započeo vezu, a godinu dana posle toga i zajednički život, početkom naredne godine postaće roditelji devojčice, za koju su već odabrali ime, ali još ne žele da ga obelodane. Iako je ušla u drugu polovinu trudnoće, lepa Novosađanka ne oseća nikakve tegobe, a brigu o višku kilograma ostavlja za period posle porođaja. Po povratku sa odmora, na koji je sa ocem svoga deteta otišla krajem avgusta, Enu je dočekala vest da se emisija „Sat2“, koju je vodila, više neće emitovati, zbog čega je odlučila da ranije ode na porodiljsko odsustvo.
- Treća je nedelja otkako se „Sat2” ne emituje. Krajem septembra svakako sam planirala da idem na odmor, tako dа je ispalo kao da smo se dogovorili - počinje priču Ena koja ne tuguje za televizijom već se fokusirala na drugu oblast, koja je takođe zanima.
- Televizijski posao volim i u njemu uživam, ali pošto sam sada na odmoru, posvetila sam se privatnom biznisu, pripremanju nove modne kolekcije za zimu. Posla mi ne manjka, tako da nema razloga da za bilo čim žalim - iskrena je atraktivna Novosađanka, koja ne pravi dugoročne planove.
- Trenutno uživam u onome čime se bavim, ne razmišljam mnogo unapred niti pravim planove. Ne mogu da predvidim kako ću se osećati sutra, za četiri meseca ili godinu dana. Puštam život da se dešava, pratim svoj osećaj i njemu se povinujem - kaže buduća majka, koja trudničke dane provodi u svom domu u Novom Sadu, gde se sa partnerom najradije opušta uz neki dobar film.
Ena objektivno sagledava promene koje joj donosi trudnoća.
- Kako trudnoća odmiče češće sam pospana tokom dana, zbog čega poslovima ne pristupam sa istim elanom kao ranije. Nisam razmažena trudnica, nemam posebne prohteve i ne zloupotrebljavam ovo najlepše stanje zarad ispunjavanja hirova. Treba biti svestan sebe i znati odvojiti šta su hormoni, a šta je vaše stvarno stanje. Što se tiče ishrane, ima dana kada se trudim da pazim šta jedem, a nekada sebi dam oduška. Ne opterećujem se time, smršala sam toliko puta u životu kada sam htela, tako ću i posle porođaja - odlučno govori Ena, koja želi da što spremnija dočeka dolazak deteta.
- Kada dođe vreme, pohađaću časove u školi za trudnice, a ovih dana razmišljam o vežbama joge. Još je rano za uređenje kutka za bebu, ali imam jasnu sliku kako bi dečja soba trebalo da izgleda. Biće tako osmišljena da se odmah vidi da pripada jednoj kul, pametnoj i blesavoj devojčici, a ne razmaženoj princezici - završava Ena.

Piše: Deana Đukić, Life Content

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti