Seka Aleksić: Teški trenuci ojačali su Veljkovu i moju ljubav

Seka Aleksić: Teški trenuci ojačali su Veljkovu i moju ljubav

Autor: | 06/10/2014

0

Godinama je folk zvezda Svetlana - Seka Aleksić Piljikić (33) u samom vrhu srpske estradne scene, gde opstaje zahvaljujući brojnim hitovima, ali i nesebičnoj podršci velikog broja fanova. Pre nekoliko dana objavila je hit singl "Čivas", i to kao uvertiru za novi album. Najveća podrška joj je ipak suprug Veljko Piljikić, u kojeg je, kako sama kaže, zaljubljena baš kao prvog dana.
- Pre četiri godine smo izgovorili famozno, neki kažu sudbonosno "da", ali mi sve češće postavljaju pitanje da li je moja zaljubljenost u Veljka prošla. Nije! Savršenstvo ne postoji, ali ako postoji nešto približno, onda su to sklad i harmonija koji među nama postoje od prvog dana.

Ipak, bilo je burnih i teških trenutaka u proteklom periodu. Veljko vas baš u svemu podržava?

- Logično je da smo jedno drugome najveća podrška, bez obzira na to o čemu je reč! Ne volim šablone, ali lagaću ako kažem da iz ljubavi ne crpim energiju koja rešava apsolutno sve, barem kod Veljka i mene.

Nerado javno pričate o potomstvu, uz komentar da će se desiti samo po sebi kad bude trebalo da se desi. Želja za decom očigledno postoji, da li je to ojačalo Veljkovu i vašu ljubav?
- Naravno da jeste! Često pričamo o tome, ali kako se moje izjave skoro uvek tumače drugačije, Veljko i ja smo odlučili da o tome više ne govorimo u javnosti.

Vaš novi singl "Čivas" je u svega nekoliko dana imao pola miliona pregleda. U pesmi žena u pijanstvu govori ono što inače ne bi. Da li je i vama lakše da nekome saopštite uz piće nešto što inače ne biste mogli?
- Kažu što trezan misli, to pijan govori! Svi smo opušteniji uz čašicu-dve, ali ja nikada nisam morala da popijem da bih dobila petlju da govorim o emocijama i kažem nekome ono što mislim i osećam. Ipak, verujem da ima jako puno žena koje će se pronaći u pesmi "Čivas".

Sledi promocija singla, ali šta su vaši dalji planovi za budu­ćnost kada je karijera u pitanju?

- Album radimo studiozno i mišljenja sam da nema potrebe da žurimo. Uvek sam više vodila računa o kvalitetu nego o kvantitetu, uostalom moja publika to najbolje zna.

Nedavno su se pojavile Sekine provokativne fotografije na koje je, kako kaže, ponosna:
- Nazovite to kako želite, ali toliko muke i znoja ostalo je iza mene u teretani da ne bih bila fer prema samoj sebi da to nisam podelila sa javnošću. Volim da vidim lepo oblikovano telo, pa zašto da ga i ne pokažem!

Veljko Piljikić je kao kikbokser bio član Sekinog obezbeđenja. Iako nije slušao njene pesme kada su se upoznali, kako je Seka ranije pričala, nije mu mnogo trebalo da ih zavoli, ali ni da se zaljubi u pevačicu. Romansu nisu odmah obelodanili, ali od trenutka kada su priznali da se vole više se nisu ustručavali da pokažu emocije u medijima. Danas se gotovo ne razdvajaju, bilo da su u pitanju poslovne ili privatne obaveze. Važe za jedan od najskladnijih parova na estradi.

Izvor: Blic

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin