Riki Martin: Nije bilo jednostavno objasniti sinovima kako su došli na svet

Riki Martin: Nije bilo jednostavno objasniti sinovima kako su došli na svet

Autor: | 30/09/2014

0

Popularni latino pevač Riki Martin, koji je pre nekoliko godina priznao da je homoseksualac, ponosni je otac blizanaca Matea i Valentina. Dečake je pre sedam godina rodila surogat majka. Poznati Portorikanac tada je napravio pauzu u muzičkoj karijeri kako bi mogao da se posveti sinovima, a pre nekoliko dana je gostovao u jednoj emisiji, i na pitanje voditeljke šta mu je najteže palo u roditeljstvu do sada, on je rekao da su to razgovori o tome kako su mališani došli na svet.
- Sin me je pitao: 'Tata, jesi li me ti nosio u stomaku?', a ja sam mu odgovorio: 'Bili ste u mom srcu i još uvek ste u mom srcu'. Nisam mogao samo na tome da ih ostavim, pa sam nastavio da im objašnjavam: 'Postoji jedna žena koju jako volim, a ona mi je pomogla da vas donesemo na ovaj svet. Pozajmila mi je svoj stomak da biste vi došli na svet, a kada ste se rodili ona mi je vas dala u ruke'  - rekao je Riki tom prilikom.
Iako se šuškalo da pevač očekuje i kćerku, on je objasnio da je u pitanju dezinformacija.
- Pitali su me da li bih voleo da imam kćerku i rekao sam da. Sutradan je u novinama objavljeno da očekujem devojčicu - objasnio je Martin dodajući da je istina jedino da bi voleo da ima još dece.

Izvor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: riki martin