Milica Pavlović: Letovanje sa drugaricama na Krfu

Milica Pavlović: Letovanje sa drugaricama na Krfu

Autor: | 30/09/2014

0

Pevačica Milica Pavlović vratila se sa letovanja, gde je bila u društvu dve dobre prijateljice. Kao idealnu destinaciju odabrala je ostrvo Krf, koje je prvi put posetila, a sa odmora vratila se puna pozitivnih utisaka.
- Od kada sam pre nekoliko godina prvo učestvovala u takmičenju "Zvezde Granda", a potom započela samostalnu karijeru nisam imala prilike da odem na godišnji odmor. Zbog čestih nastupa nisam bila u mogućnosti da izdvojim desetak slobodnih dana, ali ovog leta odlučila sam da sebi priuštim odlazak na more sa drugaricama. Cilj nam je pre svega bio da se dobro odmorimo, pa smo u skladu s tim uglavnom birale da idemo na divlje plaže, gde niko ne može da nas uznemirava. Odlično smo se provele i odmorile, samo mi je žao što nismo otišle na ostrvo Vido koje smo planirale da posetimo. Tog dana kada je trebalo da obiđemo to mesto padala je jaka kiša pa smo bile sprečene - otkriva zgodna dvadesettrogodišnjakinja.
- Sada me očekuju mnogobrojni nastupi na kojima ujedno promovišem moj prvi album "Govor tela", kojim sam izuzetno zadovoljna jer ga je publika izvrsno prihvatila - zaključuje lepa Leskovčanka.

Piše: Ivana Nikolić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti