"Bulevar B92" danas slavi prvu godinu emitovanja

"Bulevar B92" danas slavi prvu godinu emitovanja

Autor: | 30/09/2014

0

Uzbudljiv, zabavan i kritički osvrt na ljude, pojave i događaje oko nas čini "Bulevar B92", a ekipa ove emisije danas slavi godinu dana emitovanja. Novinari i urednici "magazina pop kulture koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim" tom prilikom podelili su svoje misli o prvom rođendanu kao i prvim koracima koje su iza sebe ostavili.
- "Bulevar" je, definitivno, drugačiji format za TV B92, na kojoj su gledaoci navikli da gledaju političke emisije, sa manjom dozom sporta. Političare, koji su uradili sve što su uradili za ovu zemlju (ironija se podrazumeva) su zamenili ljudi, takozvana estrada, događaji koji više plene pažnju naših gledalaca. Nekima, jer im se dopada to šta rade, a nekima jer ih nerviraju. To je realnost kojom se "Bulevar" bavi na sebi svojstven način. Upravo takvo "bavljenje" realnošću je ono što "Bulevar B92" razlikuje od ostalih televizijskih sadržaja tog tipa. Razlika je ključna reč i stavka u shvatanju ove emisije. Šta sam poželeo "Bulevaru B92" za prvi rođendan? Da mu se ne desi karijes, zbog kojih će mu biti izvađeni zubi - kaže Vladimir Đorđević, jedan od voditelja ove emisije.
Ponosna na činjenicu da je od samog početka deo ekipe je i Nevena Madžarević, koja je učestvovala i u nastajanju emisije.
- Na početku je bilo teško i zato sam danas srećna što smo zajedno uspeli da postanemo jedna od gledanijih emisija. Trudimo se da kažemo šta mislimo, da ne pređemo granicu dobrog ukusa. Ako nekada i preteramo mislim da nam gledaoci ne zameraju! Iako sam već godinama deo televizije "B92" mislim da su me tek sada gledaoci upoznali onakvu kakva zapravo jesam. Meni je ova prva godina proletela! Bila je uzbudljiva, nepredvidiva i želim da ih imamo još mnogo takvih! - priča Madžarevićeva.
Deo tima emisije, koju gledamo radnim danima od 20.05, jeste i glumac Ivan Tomić. Kaže da mu je ova uloga baš “legla”.
- Drago mi je što mi se desio “Bulevar”. To je emisija koja traži mnogo talenta u svim svojim segmentima i od svih saradnika. Velika je privilegija danas raditi nešto iz zadovoljstva - sa osmehom govori Ivan Tomić.

Izvor: B92

Foto: Nevena Madžarević / Instagram

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin