Kristina Kovač: Pisanje romana kao psihoterapija

Kristina Kovač: Pisanje romana kao psihoterapija

Autor: | 26/09/2014

0

Kantautorka Kristina Kovač, koja je odnedavno veoma aktivna i kao blogerka, odlučila je da svoju ljubav prema pisanju pretoči u roman koji će objaviti izdavačka kuća "Laguna". Šarmantna četrdesetogodišnjakinja će u svojoj prvoj knjizi ispričati dirljivu priču koju dugo već nosi u svojim mislima, a na novom radnom zadatku odlično se snalazi.
- Ideja da napišem roman rodila se pošto sam otvorila blog na koji su ljudi odlično reagovali, a naročito žene, kojima se dopao moj stil pisanja i koje su u stalnom kontaktu sa mnom. Inače, ja celog života pišem tekstove za pesme tako da ovo nije potpuno novi posao za mene - počinje Kristina.
- Priča koju ću ispričati u svojoj knjizi dugo postoji u meni. Nažalost, ne mogu da otkrivam o čemu se radi, jedino mogu da kažem da će to biti ljubavni roman. Neverovatno uživam dok pišem i to na mene deluje kao neka vrsta psihoterapije. Nedavno sam od izdavačke kuće "Laguna" sa kojom sam potpisala ugovor dobila i urednika, što je novina za mene, ali mi veoma prija što radim nešto novo - zaključuje Kovačeva kojoj će inspiracija za ovaj roman kao i za sve u životu biti njen partner Danijel Brakus i kćerka Tara.

Piše: Ivana Nikolić, Life Content

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još