Lepa Brena: Bobina požrtvovanost je neprocenjiva

Lepa Brena: Bobina požrtvovanost je neprocenjiva

Autor: | 18/09/2014

0

Folk diva Lepa Brena se nakon rehabilitacije u Hrvatskoj, prošlog vikenda pojavila na svadbi Jovane i Željka Joksimovića. Brena je prizanala novinarima da je venčanja razneže, da se seti svog, te da se u takvim prilikama obavezno rasplače. Ona se na svadbi svog kolege i popularne voditeljke sjajno zabavljala u društvu folk pevača Dragana Kojića Kebe. Kada je videla kako je Keba na ruci istetovirao ime bivše supruge Olje, vlasnica "Granda" se našalila i na ruci hemijskom olovkom ispisala nadimak svog supruga - Boba.

Da je i posle 22 godine braka zaljubljena u Slobodana Živojinovića, kao i da su, uprkos njenoj povredi, lepo proveli leto u Hrvatskoj, pokazuje i fotografija koju je Brena objavila na svom profilu na društvenoj mreži Instagram.
Fotografija na kojoj Brena i Boba poziraju zagrljeni izazvala je samo pozitivne komentare pevačicinih fanova. Takođe, Brena je nedavno izjavila da postoji mnogo stvari u kojima se Boba i ona razilaze i oko kojih se raspravljaju, ali da joj podrška koju od njega dobija dragocena, te da takva vrsta požrtvovanosti nema cenu.

Autor: Life Content

Foto: Lepa Brena / Twitter; Instagram

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još