Ana Ivanović ne mari za tračeve da je raskinula sa Švajnštajgerom

Ana Ivanović ne mari za tračeve da je raskinula sa Švajnštajgerom

Autor: | 16/09/2014

0

I dok je Ana Ivanović trenutno u Tokiju, a njen momak Bastijan Švajnštajger u Nemačkoj, tamošnji mediji fudbaleru ne opraštaju vezu sa lepom srpskom teniserkom i spekulišu da se Švajni pomirio sa dugogodišnjom devojkom - Sarom Brandner. Ali,  ipak su to sve nagađanja na osnovu toga što je par o kojem bruji ceo svet trenutno razdvojen.
Bastijanova bivša devojka se čak ni ne nalazi u Minhenu, gde su nekada živeli zajedno. Sara trenutno snima jedan modni editorijal u Parizu. Ipak, ni nemačka jasvnost ni mediji ne opraštaju kapitenu fudbalske reprezentacije novu ljubav.
Pod naslovom "Ljudi koji imaju ljubavne probleme ne izgledaju ovako" mediji u Nemačkoj su priložili dve zasebne fotografije nastale u Parizu i u Minhenu. Na prvoj je Sara na radnom zadatku, a na drugoj Bastijan koji pazari u marketu.
Ana se iz Tokija oglašava na društvenim mrežama, a poslednji statusi su vezani za Svetsko prvenstvo u košarci, dok se Bastijan na Instagramu podseća zlatnih trenutaka sa Svetskog prvenstva u fudbalu.

Izvor: Blic

Foto: Ana Ivanović / Instagram

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti