Maraja Keri pokrenula postupak za razvod braka

Maraja Keri pokrenula postupak za razvod braka

Autor: | 04/09/2014

0

Posle svega što je Nik Kenon tokom prethodnih nedelja izgovorio o svojoj supruzi Maraji Keri i njihovim porodičnim problemima ne čudi što je popularna umetnica pokrenula brakorazvodni postupak.
- Maraja je podnela zahtev za razvod braka - tvrdi jedan izvor za "E! News" i dodaje kako je za pevačicu najvažnije da Niku onemogući da nastavi da je sramoti u javnosti.
- Bila je uništena kad je prvi put pričao o njihovim bračnim problemima. Ona je pokrenula razvod braka kako bi imala potpunu kontrolu nad svojim životom - dodaje isti izvor.
Nik Kenon je u međuvremenu, izgleda, shvatio kakvu je grešku napravio i na svom Tviteru nalogu napisao:
- Volim Maraju Keri i to se nikad neće promeniti!
Inače, pevačica Maraja Keri i glumac i reper Nik Kenon, u maju 2012. godine venčali su se po peti put, na Ajfelovoj kuli u Parizu, i na taj način proslavili četvrtu godišnjicu braka. Pošto su 30. aprila 2008. godine sudbonosno "da" izgovorili prvi put na Bahamima posle samo mesec i po dana zabavljanja, nastavili su tradiciju i ponovo se venčali najpre u Las Vegasu, potom u svojoj kući na Beverli Hilsu, a 2011. godine su to uradili 1. maja u porodilištu u Los Anđelesu, pošto su baš na godišnjicu postali roditelji blizanaca, devojčice Monro i dečaka Marokana.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti