Rada Đuričin: Srbiji je potrebno više ljubavi i kulture

Rada Đuričin: Srbiji je potrebno više ljubavi i kulture

Autor: | 02/09/2014

0

Srbiji je potrebno više pozorišnih predstava, kulturološkog uzdizanja i ljubavi, ocenila je glumica Rada Đuričin na "Nušićijadi" u Ivanjici.
- Moramo da se prilagođavamo situaciji u kojoj se nalazimo, ali sam sigurna da će se dogoditi mnogo lepih stvari, uprkos tome što prolazimo kroz tranziciju u svim oblastima života - rekla je glumica, ističući da nije malodušna jer je sigurna da Srbija neće propasti.
Poznata umetnica najavila je nov projekat koji sprema sa Ljubišom Ristićem, a komad bi, kako kaže, trebalo uskoro da se pojavi na sceni.
- To je priča o osamnaestogodišnjoj Amerikanki koja je vezama i kontaktima učinila puno za dobrobit srpskog naroda, koja će dočarati odnos između dve zemlje kroz priču koja ide od velike ljubavi pa sve do mržnje, kao i bombardovanja - rekla je ona.
Rada Đuričin je u okviru progama "Nušićijade" nastupala u Kabareu "Humor jedne dame", za koji kaže da je omaž Momu Kaporu, izuzetnom čoveku koji je na svoj način govorio o svemu što nas okružuje.
- Nisam prvi put u Ivanjici, ali sam prvi put na festivalu, očarana sam njime, manifestacija je zaista sjajna - zaključila je glumica.

Izvor: Tanjug

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: rada đuričin