Džansu Dere: Odmor na egzotičnoj destinaciji

Džansu Dere: Odmor na egzotičnoj destinaciji

Autor: | 01/09/2014

0

Nakon role intrigantne robinje Firuze u istorijskom spektaklu "Sulejman Veličanstveni", jedna od najpoznatijih turskih glumica mlađe generacije, Džansu Dere, odlučila je da vreme do naredne uloge provede putujući po svetu. S obzirom na to da se zvezda serije "Sila" već godinama nalazi na listi najplaćenijih umetnica u Turskoj, finansije joj ne predstavljaju nikakav problem.
Lepa Džansu već dve godine nije snimila nijedan televizijski projekat, a kako je svojevremeno studirala arheologiju konačno joj se ukazala prilika da obiđe sve lokacije o kojima je u tinejdžerskim godinama maštala. Ona je tokom prethodnih godinu i po dana posetila Poljsku, Češku, Keniju, Tanzaniju, Maroko, Grčku, Italiju, Brazil, Španiju, Dansku, Švajcarsku, Izrael, Holandiju, Njujork, Pariz i Beč, ali i živopisni Mardin u kojem je i snimala seriju "Sila" koja joj je donela svetsku popularnost.
Fotografije sa ovih putovanja Džansu je redovno objavljivala na društvenoj mreži Instagram, tako da su njeni obožavaoci uvek mogli da uživaju u slikama predela koje je obišla. Tridesettrogodišnja glumica još jednom je odlučila da svoje fanove obraduje fotografijom sa letovanja, ali je ovoga puta izostavila lokaciju na kojoj se odmara. Ipak, jedno je sigurno - gde god bila, popularna Sila trenutno uživa na peščanoj plaži.

Autor: Life Content

Foto: Cansu Dere / Instagram

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još