Milena Vasić: Poštovanje je najvažnije u svakoj vezi

Milena Vasić: Poštovanje je najvažnije u svakoj vezi

Autor: | 23/08/2014

0

Posle veoma uspešne poslovne sezone na kojoj je odigrala nekoliko značajnih uloga, glumica Milena Vasić sa svojim emotivnim partnerom, rediteljem Jugom Radivojevićem priprema se za početak snimanja filma "Vrati se, Zone", na kome rade protekle tri godine. U pauzama između zahtevnog projekta, lepa brineta posvetiće se svojoj deci, sinu Nikoli i kćerki Lani, sa kojima će se kao i svake godine odmarati na Crnogorskom primoriju i ispunjavati im želje. Zahvaljujući svom životnom motu da nikada ne zaboravlja prioritete i prave vrednosti, uspešna umetnica odlično funkcioniše sa svojim partnerom kako na privatnom tako i na profesionalnom planu, a uzajamno poštovanje se u njihovom odnosu uvek podrazumeva.

Jeste li zadovoljni sezonom koja je za nama i kakvi su vam planovi za narednu?

- Izuzetno sam zadovoljna onim što sam uradila u prethodnoj sezoni, naročito sam ponosna na predstavu "Ana Karenjina" i serijal "Mala istorija Srbije". Sada me očekuje priprema za početak snimanja filma "Vrati se, Zone", na kome sa Jugom radimo treće leto zaredom. Uskoro će uslediti najlepši deo za jednog glumca, učenje tekstova, uvežbavanje dijalekta, rad sa kolegama i drugi kreativni poslovi kojima se jako radujem.

Vaš emotivni partner Jug Radivojević odlučio je da snimi veoma zahtevan film. Koliko mu pomažete u tom poslu?
- Uključena sam u sve poslove koji su vezani za film "Vrati se, Zone". Jug i ja mnogo toga obavljamo zajedno. Rad na takvom projektu tokom velike krize užasno je težak, ali istovremeno i vrlo lep posao. Oboje smo potpuno obuzeti time i dešava nam se da tokom dana zaboravimo i da jedemo, jer nam rad daje specifičnu duševnu hranu. Potpuno smo se predali filmu.

Očigledno ste veoma inspirisani i uživate u poslu.
- Predivno je osećanje kada vam se nešto toliko dopada da vas potpuno obuzme. Smatram da je privilegija baviti se nečim što ga inspiriše. Nedavno smo bili na Vlasinskom jezeru, gde ćemo snimati film. Tamo je Jug napravio predstavu koja je neka vrsta promocije, osim toga snimili smo i veoma zanimljive tizere i trejlere koje će publika uskoro imati priliku da vidi.

Kako ćete provesti letnji odmor?
- Jug i ja bili smo dve nedelje sa decom u Crnoj Gori, koja su tamo sa babama i dedama otišla pre nas. Sve je na odmoru bilo podređeno njima, a mi smo bili u drugom planu. Oni su birali plaže i sve ostale aktivnosti, ali s obzirom na to da su vrlo vredna deca i dobri đaci, smatram da su zaslužili takav tretman. S druge strane, pošto su prošle godine bili sa nama na Vlasinskom jezeru i oduševili se tamošnjom prirodom, ovog puta su bili ljuti što nismo mogli da ih vodimo, pa smo morali i za to da se iskupimo.

Koliko su deca upućena u vaš posao?
- Upućeni su jer čuju naše razgovore, ali se trudimo da ih ne opterećujemo time. Oni sve to drugačije shvataju i trebalo bi ih štiti od suvišnih informacija. Jednostavno, postoje stvari koje su za odrasle i ne možemo im baš uvek biti drugari.

Imate li vremena za redovne odlaske u spa-centar?

- Odlasci u spa centar rezervisani su za zimu kada je loše vreme. Čim sunce ogreje, najviše volim da se opuštam pored reke i da se šetam na svežem vazduhu.

Funkcionišete li vi i Jug podjednako dobro i poslovno i privatno?
- Mi smo imali potpuno odvojene karijere, ali se to sada promenilo i počeli smo i da radimo zajedno. Mislim da je poštovanje najvažnije u svakoj vezi, kako poslovnoj tako i ljubavnoj. Veoma je važno imati takta za partnera, što je u ovo ludo vreme, kada su ljudi i premoreni i preopterećeni, prava retkost.

Uživate li u vremenu koje provodite sa prijateljicama ili morate da žrtvujete ta druženja?
- Imam vremena za prijateljice, naročito za najbolju drugaricu Milicu. Mi imamo naše rituale, od kojih ne odustajemo.

Autor i foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti