Novak Đoković: Bio sam emocionalno prazan nakon venčanja

Novak Đoković: Bio sam emocionalno prazan nakon venčanja

Autor: | 22/08/2014

0

Najbolji teniser sveta Srbin Novak Đoković priznao je da su ga ženidba i osvajanje Vimbldona potpuno emocionalno ispraznili zbog čega je slabo igrao na Mastersima u Torontu i Sinsinatiju.

Đoković je početkom jula po drugi put u karijeri osvojio Vimbldon i ponovo preuzeo prvo mesto na ATP listi. On se nekoliko dana kasnije venčao sa dugogodišnjom devojkom Jelenom Ristić. Novak i Jelena će na jesen dobiti dete.

- Trebalo mi je vremena da uđem u takmičarsku formu. Bilo je to pet ili šest jedinstvenih nedelja sa svadbom i osvajanjem Vimbldona, kao i povratak na prvo mesto na ATP listi. Nisam mogao da tražim više - rekao je Đoković i dodao:

- Bio sam potpuno ispunjen posle svadbe. Srećan sam s tim gde sam u svom životu. Otišao sam da igram Rodžers kup i Sinsinati, a bio sam emocionalno prazan. Verovatno su svi ti događaji uzeli ono najbolje od mene. Nažalost, nisam mogao da igram svoj najbolji tenis na tim turnirima.

Đoković će od naredne nedelje igrati na poslednjem gren slem turniru sezone, US Openu. On će u prvom kolu turnira u Njujorku igrati protiv Argentinca Dijega Švarcmana.

Izvor: Kurir
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još