Dragan Jovanović i Branka Pujić: Svoj mir pronašli na Zlatiboru

Dragan Jovanović i Branka Pujić: Svoj mir pronašli na Zlatiboru

Autor: | 22/08/2014

0

Dragan Jovanović sa suprugom Brankom Pujić provodi se na Torniku.

Popularni glumac je među stotinama ljudi koji ovog leta uživaju u zlatiborskom suncu. Zamaskirao se bradom, naočarima i punđom, ali smo ga po njegovim šalama lako prepoznali. Njemu je Tornik komšiluk - nedaleko od ovog kompleksa u ataru sela Ribnica glumac je napravio kuću.

- Nisam gost, ja sam ovde domaći. Skućio sam se 500 metara dalje jer osećam da mi je tu mesto i da bih mogao da uživam u prirodi. Beograđanin sam, ali sam vremenom hvatao sebe kako sve češće bežim u planinu, šumu, na zdrav vazduh... U međuvremenu sam i postao Zlatiborac - pristao je Gagi da razgovara za „Blic“.

On je oduševljen tom planinom.

- Žao mi je što Srbi ne znaju kakvu lepotu imaju u svojim granicama. Više su usmereni ka inostranstvu, kao to je popularnije, bolje, ali ne znam zašto. Kada bi hteli samo malo da se upoznaju sa svojom zemljom, shvatili bi da te lepote u svetu nema. Prošao sam pola planete, pa sebi dajem pravo da to kažem. Ima logike kada kaže moj drug: „Kada bi svi Srbi letovali i zimovali u Srbiji, mi bismo, bre, bili bogati kao Švajcarska“ - poručuje glumac.

Izvor: Blic

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin