Sonja i Nikola Lazetić: Idilični porodični odmor u Antaliji

Sonja i Nikola Lazetić: Idilični porodični odmor u Antaliji

Autor: | 21/08/2014

0

Fantastične obale Sredozemnog mora, mistika Orijenta i tradicionalna gostoprimljivost domaćina presudili su da bračni par Lazetić ovog leta za odmor iz snova odabere Antaliju. Rizort "Sherwood Breezes" ispunio je sva njihova očekivanja, a vrhunski užitak osetila su i Sonjina i Nikolina deca Elena, Nikolina, Luka i Andreja.

- Antalija je pravi izbor za porodične ljude koji nastoje da pronađu idealne kombinacije i aktivnosti koje će zadovoljiti i njih i njihovu decu. Reč je o modernom letovalištu poznatom po luksuznim hotelima, dugim peščanim plažama, impresivnim terenima za golf i bogatoj vegetaciji. Rizort u kome smo boravili smešten je na samoj obali mora, raspolaže privatnom plažom i fantastičnim akvaparkom. Kolektivno smo podetinjili, ali i iskusili čari ekstremne zabave. Vozili smo skutere, ronili, leteli nad pučinom... Dečaci su po ceo dan bili u vodi, dok su se Elena i Nina družile sa strancima koje su upoznale u hotelu. Smiraj dana bio je rezervisan za porodični obilazak grada na električnim triciklima, večere uz zalazak sunca i duge šetnje. Antalija je, kao što joj i ime kaže - sjajna zvezda Mediteranskog mora. Slikovit grad, okružen planinama, šumama, zlatnim plažama i drevnim ruševimana. "Glavni grad turskog turizma" ispunio je sva naša očekivanja - sumira utiske za "Hello!" nekadašnji fudbaler.

Idilično porodično letovanje Nikolina supruga Sonja pamtiće i po neobičnoj proslavi rođendana, za koju tvrdi da je lepša od svih prethodnih.

- Iscrpljena od sunca, u krevet sam jedne večeri otišla ranije nego inače. Nikola i deca organizovali su se u tajnosti i u ponoć mi "upali" u sobu sa tortom i šampanjcem. Trideset peti rođendan dočekala sam u zagrljaju voljenog supruga i naše divne dece, uz ukusnu tortu koju smo pojeli ležeći u krevetu. Bila je to moja najlepša i najromantičnija proslava do sada - kaže Sonja.

Na pitanje šta je poželela dok je gasila svećice na torti, lepša polovina proslavljenog sportiste odgovara bez mnogo razmišljanja:

- Sve moje želje usmerene su na porodicu. Dovoljno mi je da se i dalje budim sa osmehom na usnama, pored voljenog muškarca i naše dece. Da nam svaki dan, kao do sada, bude ispunjen ljubavlju, srećom i smehom. Ne bi bilo loše i da se kućom uskoro prolomi bebin plač, što bi bila kruna Nikolinog i mog braka i naše velike ljubavi. Moj suprug voli da kaže da je, od trenutka kada smo počeli da se zabavljamo, postao otac četvoro dece, ali svakako da priželjkujemo i jedno zajedničko. Naša sreća tada će biti potpuna.

Piše: Nikola Golubović, Life Content
Foto: Privatna arhiva

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti