Kejti Holms: Tom Kruz nije kriv za neuspehe u mojoj karijeri

Kejti Holms: Tom Kruz nije kriv za neuspehe u mojoj karijeri

Autor: | 21/08/2014

0

Kejti Holms napravila je pauzu u karijeri kada je sa Tomom Kruzom 2006. godine dobila kćerku Suri.

Nakon njihovog razvoda pre dve godine, retko je dobijala ponude za nove uloge, ali sada je njena karijera ponovo krenula uzlaznom putanjom. U novom intervjuu za magazin "Dujour" ona je govorila o svojim poslovnim uspesima i neuspesima, i novom domu u Njujorku, gde živi sa kćerkicom.

- Na početku karijere, kada sam bila mlada glumica i odjednom su svi znali ko sam, tata mi je rekao: "Ne dozvoli da to promeni način na koji živiš svoj život." Uvek sam imala takav pristup, nastavila sam da radim stvari koje volim i nisam dozvoljavala da mi život diktiraju spoljne sile - rekla je glumica.

- Mislim da sam s godinama postala opuštenija kada je o glumi reč. Ranije sam stalno mislila kako moram da nađem posao, a onda kada bih ga dobila, plašila sam se da ću biti otpuštena i neprestano sam se trudila da budem dovoljno dobra. Ali, što sam više projekata dobijala, što sam bila starija, što sam postajala iskusnija, to sam bolje razumevala priču i bila samopouzdanija - rekla je ona.

Iako joj je nakon razvoda bilo teško da napravi pomak u karijeri i dobije nove uloge, ona ne smatra da su promene u njenom privatnom životu uticale na to.

- Takav je glumački život. Mi se tu puno ne pitamo. Ima sušnih perioda, a ima i trenutaka kada vam je mnogo prilika na raspolaganju.

Kejti objašnjava zašto je napravila pauzu u karijeri nakon rođenja kćerkice.

- Divim se ženama koje se vrate na posao šest nedelja nakon porođaja, ali kada je ona bila mala, ja nisam bila spremna. Bila sam veoma nervozna majka, stalno sam spavala pored njene kolevke, i bila sam takva dosta dugo - ispričala je ona.

Autor: Life Content
Foto: JLP

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti