Viktor Troicki: Staje na ludi kamen sa Sofijom Milošević?

Viktor Troicki: Staje na ludi kamen sa Sofijom Milošević?

Autor: | 20/08/2014

0

Viktor Troicki planira da sledeće godine stane na ludi kamen. Teniser i njegova devojka Sofija Milošević, nedavno su počeli da žive pod istim krovom i već uveliko razmišljaju o zajedničkoj budućnosti.

- Viktor je do ušiju zaljubljen u Sofiju. Njih dvoje nedavno su počeli da žive zajedno, a ona ga prati na turnirima pošto se vratio tenisu nakon jednogodišnje suspenzije. Neće da žure sa odlukama, ali izvesno je da će svadba biti sledeće godine - kaže izvor Kurira blizak paru i napominje da se o tome razgovaralo na svadbi Novaka Đokovića.

Troicki u izjavi za Kurir nije želeo ni da potvrdi ni da demantuje naša saznanja. Pitanje o ženidbi i zajedničkom životu samo ga je nasmejalo.

- Ne bih govorio o svom privatnom životu. Poslednjih nedelja ima nas previše u medijima. Sutra letim na novi turnir. Lepo mi je sa Sofijom, pruža mi podršku. Pratiće me na turnirima kad joj obaveze dozvole - kaže Troicki.

Viktor i Sofija u vezi su već nekoliko meseci, a da su po drugi put zajedno, otkrili su na poslednjoj reviji kreatorke Biljane Tipsarević. Teniser je svoju dragu slikao mobilnim telefonom i aplaudirao joj kad bi prošetala pistom. Nakon defilea pao je prvi poljubac. Manekenka je tada u intervjuu za jedan magazin objasnila zašto njihova veza pre nekoliko godina nije uspela.

- Naše prvo zabavljanje bilo je na platonskom nivou, jer sam tada bila baš mlada. Kad imate 16 godina, a imala sam baš toliko kad smo počeli da se zabavljamo, ne možete da pratite mladića koji ide iz jedne zemlje u drugu. Viktor je uvek bio divan mladić, a s vremenom je izrastao u ozbiljnog čoveka - bila je iskrena lepotica.

Izvor: Kurir

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: viktor troicki