Nina Badrić: Započela romansu sa 13 godina mlađim kolegom

Nina Badrić: Započela romansu sa 13 godina mlađim kolegom

Autor: | 18/08/2014

0

Hrvatska pevačica Nina Bardić (42) već mesec i po dana je u vezi s pobednikom treće sezone sarajevskog takmičenja "Zvijezda možeš biti ti" Mirzom Šoljaninom (29) iz Sjenice.

Kako navode bosanski mediji, oni su se upoznali 2011. godine na finalu muzičkog takmičenja, kad je Nina bila gost večeri, a godinu dana kasnije snimili su i duetsku pesmu "Duše su se srele". U međuvremenu su postali dobri prijatelji, kasnije i vrlo bliski, pa čak ni razlika od 13 godina nije bila prepreka da se zavole.

- Nina često dolazi u Sarajevo. Oni vešto prikrivaju svoju vezu, kriju je od očiju javnosti da im nešto ne bi krenulo loše. Kad je Nina upoznala Mirzu, bila je ubeđena da će on pobediti u takmičenju i sa ponosom su zajedno otpevali pesmu na velikoj bini. Tada su razmenili brojeve telefona kako bi se redovno čuli. Kad su uradili i promovisali duet, njihovo druženje je postalo sve intenzivnije. Često su nastupali zajedno i ujedno se sve više približavali jedno drugom, a da toga nisu ni bili svesni - priča izvor za "Kurir" i dodaje da su Nina i Mirza svakodnevno u kontaktu.

- Oni se stalno čuju telefonom i broje dane do susreta. Mnogi kažu da njihova veza neće opstati zato što se previše cene i poštuju, prvenstveno zbog posla. Ko zna, možda na kraju ispadne nešto neočekivano.

Dok je Nina u toku jučerašnjeg dana ostala nedostupna za komentar, Mirza je na naše pitanje da li je u vezi s hrvatskom koleginicom vešto izbegao odgovor.

- U gradu sam, imam obaveza, ne mogu sad nikako da pričam. Izvini, molim te! Kasnije ću da se javim - poručio je pevač.

Novopečeni par iza sebe ima po jedan brak. Nina se sa albanskim biznismenom Bernardom Krasnićem razvela posle 12 godina 2012. godine, a on je od pevačice mlađi sedam godina.

Mirza Šoljanin bio je godinu dana u braku s Merimom, sestrom najpoznatijeg bosanskog fudbalera Edina Džeka. Pevač nije mnogo pričao o privatnom životu, ali je za jedne novine rekao da su on i Merima ostali u prijateljskim odnosima.

Izvor: Kurir
Foto: Facebook

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin