Katarina Živković i Bane Janković: Rasprava na društvenim mrežama

Katarina Živković i Bane Janković: Rasprava na društvenim mrežama

Autor: | 18/08/2014

0

Katarina Živković i njen biši dečko Bane Janković, nakon okončane veze, nastavili su sa svojim životima. Međutim, da to nisu izveli vešto pokazuju i međusobne prozivke na Fejsbuku.

Nakon što se u medijima pronela vest o tome da se Kaća viđa sa Banetovim dugogodišnjim prijateljem i da je Bane otišao u Crnu Goru da bih ih pratio, maneken se oglasio na Fejsbuku.

- Pošto se danima već vrte priče o Katarini i mom drugu, apsolutno stojim iz toga da je to izmišljena priča sa kojom ja nemam veze! Bane na more nije išao da uhodi Kaću, već je otišao sa društvom na isto. Bane nema novu devojku i nikoga zaobilazio nije. Novinarska sloboda je dovela do toga da se povlačim maksimalno iz svega ovoga, jer meni mesto i nije tu. Niti mi je donela bilo šta dobro. I za sve ljubitelje Katarine i Baneta, neka se zna da toj devojci sam oduvek želeo samo dobro! Stavljamo jednu veliku tačku ovde, jer je sve izgubilo smisao. Hvala vam na 4 i kusur godina na druženju. Pamtiću samo one lepe stvari. Ova stranica se gasi večeras - oglasio se bivši dečko Katarine Živković na svojoj oficijalnoj stranici na mreži Fejsbuk.

Onim što je Janković napisao nije bila oduševljena Katarina, pa je reagovala.

- Znaš da i ta Katarina želi tebi samo dobro, ali zbog neisticanja dobronamernog i zaštitničkog stava prema tebi je ta ista Kaća prošla golgotu jer je sve na svojim plećima muški iznela i svu krivicu na sebe svalila kako bi tebe zaštitila. Ovaj post zaista nema smisla. Pozdrav - reagovala je Katarina, a nakon nekoliko minuta napisala i sledeće:


- Hajde Bane sada lepo da napravimo cirkus od naših života i da bacimo karte na sto. Pošto umeš da pišeš ovakve srceparajuće postove, sada lepo objasni tvojim fanovima koji me danonoćno napadaju i urnišu zbog čega je Katarina prošla golgotu -
stoji u postu na koji Bane nije napisao odgovor.

Izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti