Britani Marfi: Otac tragično preminule glumice otkrio šokantne detalje o njenoj smrti

Britani Marfi: Otac tragično preminule glumice otkrio šokantne detalje o njenoj smrti

Autor: | 18/08/2014

0

Glumica Britani Marfi, koja je preminula 2010. u 32 godini, nedavno je ponovo zaokupila pažnju javnosti kada je objavljeno da će film o njenom životu i tragičnoj smrti biti premijerno prikazan u septembru.

Ubrzo nakon toga, oglasio se i njen otac Anđelo Bertoloti, koji je najavio tužbu protiv televizijske kuće "Lifetime" koja producira taj film, a sada je objavio i neke šokantne detalje o smrti svoje kćerke, i njenog supruga Sajmona Mondžaka, koji je preminuo tri meseca nakon glumice.

Naime, on je optužio Britaninu majku Šeron Marfi za povezanost sa ovom tragedijom.

- Šeron Marfi treba da bude ispitana, pre svih ostalih - rekao je on u jednom intervjuu i dodao:

- Neka ona objasni zašto je moju kćerku naterala da promeni svoj testament i ostavi sve svojoj majki, a da isključi Sajmona. Neka Šeron objasni zašto je to uradila baš nakon što su joj Britani i Sajmon rekli za svoj plan da se presele u Njujork i dobiju bebu. Neka Šeron razjasni kako je planirala da izdržava sebe po prvi put posle nekoliko decenija, kada se Britani odseli. Neka govori o tome kako je na aukciji prodavala Britanin donji veš, pasoš i odeću. Ima mnogo pitanja bez odgovora koja moraju da se spomenu. Od troje ljudi koji su živeli u toj kući, samo jedna osoba je preživela i finansijski prihodovala - rekao je on.

Na pitanje da li sumnja da je Šeron Marfi učestvovala u smrti Britani i Sajmona, Anđelo je odgovorio potvrdno.

Bertoloti i njegova bivša supruga međusobno su optuživali jedno drugo za smrt svoje kćerke. Najnoviji laboratorijski izveštaji sugerišu da je glumica bila otrovana.

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: britani marfi

Pročitajte još