Pola sata sa... Nina Janković

Pola sata sa... Nina Janković

Autor: | 17/08/2014

0

Jedna od najpopularnijih glumica mlađe generacije Nina Janković-Dičić leto provodi radno, snimajući nastavak serije o vojvođanskoj grofovskoj porodici Jagodić, u kojoj tumači ulogu Aleksandre Bogdanović. Iako je pre nešto više od dva meseca dugogodišnjem emotivnom partneru Matiji Dičiću izgovorila sudbonosno "da", mladenci su zbog poslovnih obaveza odlazak na medeni mesec odložili za jesen. Dok joj prijatelji prave zazubice fotografijama sa letovanja, Nina strpljivo krči put ka novim profesionalnim uspesima, odbrojavajući dane do odlaska na odmor sa suprugom Matijom, a slobodno vreme koristi isključivo za odmor. Na početku razgovora za magazin "Hello!" Nina se prvo osvrnula na projekat kome je trenutno posvećena.

Kakva atmosfera vlada na snimanju nastavka priče o Jagodićima?

- Na snimanju je divno. Izuzetno je važno da je ekipa dobra, onda ti snimajući dan koji traje dvanaest sati ne predstavlja nikakav problem. Imam sreću da sam od druge sezone sa njima i stvarno uživamo snimajući nove epizode.

Uskoro vas očekuje snimanje filma "Bićemo prvaci sveta" o uspehu jugoslovenske košarke. Očekujete li da taj projekat ponovi uspeh "Montevidea"?
- Ovo je još jedan od filmskih projekata za koji verujem da će vratiti publiku u bioskope, a i da će mlade motivisati za zdravije navike, pošto promovišemo sportsku priču. Na svakom novom projektu trudim se da budem bolja, pa se nadam da će ovo ostvarenje postaviti neke nove standarde i da ću nadmašati svoje prethodne role.

U filmu igrate jednu od glavnih ženskih rola.
- Tumačim lik Ljubice Otašević, košarkašice i glumice koja ima neverovatnu životnu priču. Nadam se da ću uspeti da dočaram njenu čudesnu sudbinu.

Kako se najradije opuštate posle iscrpljujućeg snimajućeg dana?

- Kada ceo dan provedem snimajući, najbolje opuštanje je u krevetu, pošto ne mogu da izdržim još neku aktivnost. Nisam tip koji posle posla može da izađe u grad, a i izbegavam izlaske dok radim, najbolje se osećam u svom domu.

Dok mnogi odmaraju, vi radite. Poželite li u nekim trenucima da ste na nekoj obali?
- Dok ovo pišem, maštam o tome da to činim na nekoj obali, ali horoskop mi je drugačiji ovog leta. Šalu na stranu, ipak nisam u prilici da se žalim pošto sam prošlog leta imala vremena za odmor i priznajem da mi trenutno rad baš prija.

Imate li vremena za odlazak kod porodice u Šabac ili oni češće posećuju vas?
- Nemam vremena da ih češće posećujem, ali oni dolaze kod mene. Moja mama je trenutno kod mene, kada se vratim kući, čeka me ručak, čemu se uvek obradujem.

Zamenite li ponekad šabačku obalu Save beogradskom i ko vam je tada najbolje društvo?

- S obzirom na vremenske prilike i slučajnost da je svaki moj snimajući dan lep, a slobodan obeleži kiša, nemam vremena, a ni uslova da uživam na Savi, mada se dogodi da potpuno neplanirano sa društvom završim na novobeogradskoj obali.

Imate li tokom snimajućih dana dovoljno vremena za supruga i prijatelje?
- Za supruga uvek imam vremena, zar to nisam potpisala? Većina mojih prijatelja trenutno uživa na odmoru, tako da me svakodnevno zasipaju svojim fotografijama i prave mi zazubice. Jedva čekam jesen, da se svi vrate, a ja, na primer, odem na Maldive.

Pre dva meseca izgovorili ste sudbonosno "da". Osećate li neku promenu u odnosu sa suprugom Matejom?
- Dugo živimo zajedno, pa nema promena. Uživamo u vremenu koje provodimo zajedno i trenutno jedva čekamo da otputujemo na zajednički odmor.

Priželjkujete li da se što pre ostvarite u ulozi roditelja?

- Kada završim projekte koje sam započela, možda napravim kraću pauzu. Ali o tom, potom.

Autor i foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti