Nataša Miljković otkriva tajnu svoje lepote

Nataša Miljković otkriva tajnu svoje lepote

Autor: | 14/08/2014

0


Voditeljka "Jutarnjeg programa" Radio-televizije Srbije Nataša Miljković petu godinu deo je tima nacionalne televizije sa kojom se budi veliki broj gledalaca naše zemlje. Iako zbog posla ustaje u vreme kada većina spava najdubljim snom, ova šarmantna tridesetsedmogodišnja Beograđanka uspešno prikriva tragove umora, za koje je ponekad zaslužan petogodišnji sin Lazar. Uz male ženske trikove, ali i dobre genetske predispozicije, poznata voditeljka uspela je da pronađe svoju idealnu kombinaciju preparata i tretmana, koje je uskladila svojim potrebama, ne dozvoljavajući da je dobra marketinška kampanja zavara i ubedi da isproba neki najnoviji proizvod kozmetičke industrije. U razgovoru za magazin „Hello!“ Nataša govori o svom stavu o estetskoj hirurgiji, kojoj nije posebno naklonjena, priznaje da ne zakazuje termine kod kozmetičara i otkriva da sakuplja hrabrost da se u narednom periodu podvrgne antiejdž tretmanima.

Kako negujete svoju kožu?
- Redovnom higijenom, ponekom kremom. Ne idem kod kozmetičara, imam sreću da mi koža ne zamera na tome što je redovno, u jutarnjem terminu, maltretiram teškim naslagama pudera i korektora.

Koje preparate za negu koristite?

- Šminku skidam mlekom doktora Milojevića, prija mi jer je jako, koncentrovano i ima dobru Ph vrednost. Potom, lice očistim micelarnom vodom, a na kraju uredim blagi piling sa sodom bikarbonom. Posle njega je lice mekano i osećam koliko je čisto. Nedavno sam otkrila i kremu na bazi zmijskih enzima, poručujem je iz Vatikana, nema je u slobodnoj prodaji, tako da verujem da je to, trenutno, dovoljno za moje tretmane lepote.

Volite li da provodite vreme ispred ogledala?
- Ujutru od pet do šest, ne više. Bacim oko u prolazu, eventualno.

Postoji li neka mana na vašem telu koju samo vi vidite, a za koju vam drugi govore da ne postoji?
- Naravno da postoji. Naša tela prepuna su mana, lepota je u tome da mane nosimo, a ne da one nose nas. Da ih se ne bojimo i da im ne podilazimo stidom i kompleksima. Na primer, stomak posle porođaja neće biti onaj devojački, koliko god trbušnjaka radila. Noge su mi bolje nego pre deset godina, ali ramena i ruke više nisu kao pre.

Koliko vodite računa o ishrani?

- Nisam više opterećena ishranom kao kad sam bila mlađa. Sada prvi put u životu jedem konkretne obroke. Ranije sam jela gomilu raznih salata. Sada ujutru napravim i prženice, jedem pavlaku i meso, uživam u doručku. Ostatak dana trudim se da jedem onoliko koliko mi je potrebno, a ne onoliko koliko bih želela.

Volite li da isprobavate nove proizvode ili koristite isključivo proverene?
- Ne eksperimentišem i verujem da je kozmetička industrija jedna velika “mamipara”. Vezujem se za proizvode, relativno dugoročno.

Slažete li se sa izrekom da parfem govori o ženi više od njenog rukopisa?
- Ne slažem se. Rukopis govori koliko smo pročitali i koliko smo pisali u životu. Parfem govori o stilu, ukusu i količini novca kojom raspolažemo. Volim dobre parfeme koliko i dobre olovke i lep rukopis.

Odlazite li često u kozmetičke salone?

- Ne poznaju me tamo jer ne koristim kozmetičke usluge, jedino odlazim kod frizera, i to jednom mesečno.

Idete li na masaže?
- Ne, ali ovih dana pokušavam da nateram sebe da odem i iskoristim poklon-vaučer koji sam dobila za Novu godinu.

Spavate li vikendom duže u odnosu na radne dane?
- Ne spavam, san je za mene, trenutno, najveći luksuz. Ustajem u šest ujutru sa osećanjem da sam se lepo naspavala. Ko redovno ustaje oko pola četiri zna o čemu govorim.

Praktikujete li neke trikove za svežiji izgled?

- Malo korektora i rumenila, uz čašu limunade nekoliko puta dnevno.

Jeste li od onih žena koje u ogledalu traže bore i broje ih?
- To rade sve žene. Ne veruj ženi koja kaže da je baš briga za godine, kaže stara srpska poslovica.

Šta mislite o takozvanim antiejdž tretmanima?
- Nisam još počela sa njima, ali ne znači da neću. Skupljam hrabrost.

Da li ste pristalica estetskih korekcija?

- Ko ih radi, neka ih. Bojim se samo da kad jednom uđete u taj “posao”, teško je reći kad je dosta, dokazi za to svuda su oko nas. Da imam kćerku, pokušala bih da je naučim da voli sebe. Naravno, ako su uši klempave, pomogla bih joj da problem rešimo, ali je, svakako, ne bih slala da povećava grudi ili smanjuje trbuh liposukcijom. Pravi problemi ne rešavaju se sa “dva reza» i gotovo.

Razmišljate li da potamnite boju kose?
- Držim se sebe ovakve.

Šta nikada ne biste uradili zarad lepote?
- Mislim da ne bih išla na estetsku operaciju. Posle ne bih umela da se naviknem na sebe.

Piše: Deana Đukić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin