Ela Dvornik: Kćerka Dina Dvornika otkrila traumatične detalje iz detinjstva

Ela Dvornik: Kćerka Dina Dvornika otkrila traumatične detalje iz detinjstva

Autor: | 14/08/2014

0


Ela Dvornik, ćerka preminulog pevača Dina Dvornika, objavila je pismo na svom Fejsbuk profilu, u kom je “otvorila” dušu i iznela detalje iz svog detinjstva.
Ela ima 23 godine. Trenutno živi u Londonu gde je skaut za muzičke talente, ali očigledno se i dalje teško nosi sa komentarima koji na njen račun, i račun njene porodice stižu iz rodne Hrvatske.
- Kad sam išla u osnovnu moji “prijatelji” su se morali potajno družit sa mnom jer njihovi roditelji nisu htjeli da budem “loš utjecaj” na njihovu djecu. Govorili su im da smo mi obitelj narkomana i da ja pušim i pijem i drogiram se i da se smucam sa “sumnjivim” tipovima. Meni su moji roditelji dopustili da radim što hoću ali samo pod uvijetom da im kažem sve. Nisam sakrila svoje prvo pijanstvo, prvu cigaretu, prvi joint, ni prvog dečka. Svi su pili i pušili dok sam ja igrala Playstation s tatom doma a uvijek sam uzimala krivnju za ostale - piše između ostalog Ela.
Ona je ispričala i da nikada zapravo nije imala prave prijatelje.
- Pokušale su me te iste prijateljice i otrovat Domestosom kad sam imala 11... Ja sam odlučila da ih se ne kazni jer su mi to bili jedini “prijatelji”. Ja sam za sve tada bila djete bez budućnosti koja će umrijet s iglom u ruci. Danas vidim te iste “klince” ostala trudna sa 17 pa se udala jer je mama rekla da tako treba, druga u komuni već godinama, treća pobjegla od doma s dečkom nema joj traga...
Dino Dvornik preminuo je 2008. Imao je 44 godine.
Ela je u pismu poručila onima koji je prate na društvenim mrežama, a koji su u sličnoj situaciji kao što je ona bila, da se ne svete drugima nego da nađu snege i oproste im.
Inače, nedavno je prekinuto snimanje dokumentarnog filma o njenom ocu, kako trvdi Dvornikova porodica - sponzori su se povukli uz obrazloženje da ne žele da ulažu novac u film "o čoveku narkomanske prošlosti".

izvor: Blic
foto: Facebook

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin