El Mekfirson: Otkriva tajnu sjajnog izgleda u 50. godini

El Mekfirson: Otkriva tajnu sjajnog izgleda u 50. godini

Autor: | 10/08/2014

0

Na prvi pogled sigurno niko ne bi rekao da El Mekfirson ima 50 godina. A na drugi bi verovatno svako zaključio da ima tek nešto više od 30.

Ali, slavna lepotica u martu ove godine proslavila je upravo spomenuti "okrugli" rođendan, a sad je u razgovoru za Huffington Post otkrila kako joj uspeva da izgleda mladoliko. Ona, naime, smatra da je sve u glavi:

- Fizički se ne osećam drugačije nego kad sam imala 40 ili 30. Sigurno tu i genetika igra ulogu i mislim da je do otprilike 30. godine genetika igrala glavnu ulogu u izgledu. Nakon toga radi se o tome kako tretirate svoje telo - poručila je i dodala da je mladalački izgled rezultat toga da se "osećate dobro".

Naravno, u sve je ubacila i malo reklame pa je naglasila i da joj puno pomaže alkalizovanje organizma, budući da je nedavno pokrenula svoju liniju alkalizovanih proizvoda:

- Verujem da je za mene, za moje telo, za način na koji živim, takav način ishrane veliki faktor, zbog toga se osećam dobro, a rezultat je dobar izgled - poručila je.

Izvor: Index

Fot: Twitter

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: el mekfirson

Pročitajte još