Veljko Ražnatović: Kraj romanse sa Mašom Terzić

Veljko Ražnatović: Kraj romanse sa Mašom Terzić

Autor: | 07/08/2014

0


Veljko Ražnatović i Maša Terzić nedavno su zbog javne svađe na plaži u Budvi bili pod budnim okom domaćih medija. Iako je nakon toga ponovo delovalo kao da je sve u redu i da se golupčići i dalje vole, čini se da stvari ponovo ne stoje najbolje za ovaj par, bar ako je suditi po društvenim mrežama.
Naime, Veljkov i Mašin odnos je izgleda poprilično zahladneo, s obzirom na to da su se pritajili u javnom iskazivanju nežnosti. Tačnije, na Mašinom Instagram profilu ne nalaze se više zajedničke slike sa Veljkom, koje je ranije svakodnevno objavljivala i hvalila se svojim pratiocima uz ljubavne poruke, pa je tako na jednoj od fotografija njen dečko čak i odstranjen.
Mada su mesecima delovali poput pravih zaljubljenih tinejdžera, Mašina ljubomora oko koje je nedavno bilo prepirki čak i u javnosti, možda je ipak bila presudna u okončanju veze... ili su, možda, ipak samo rešili da svoju privatnost sačuvaju samo za sebe, za razliku od Anastasije i Kostadina, koji su juče objavili fotografiju iz kreveta, na kojoj su oboje obnaženi.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još