Snežana Divac: Sigurna u brz oporavak svog supruga

Snežana Divac: Sigurna u brz oporavak svog supruga

Autor: | 05/08/2014

0


Vlade Divac, naš legendarni košarkaš i predsednik Olimpijskog komiteta Srbije, uspešno se oporavlja posle operacije žučne kese, koja je bez problema obavljena na urološkom odeljenju Kliničko-bolničkog centra „Dragiša Mišović“ u subotu po podne. Ovu informaciju nam je potvrdila i Divčeva supruga Snežana, koju smo juče ujutru sreli u krugu bolnice kada je dolazila Vladi u posetu.
- Dobro je Vlade, upravo smo se lepo ispričali. Naravno, posle svega što mu se dešavalo u prethodna dva dana nije baš najbolje raspoložen, ali ide na bolje. Jak je on, biće on super. Nije bilo njegovog doktora, pa nisam mogla da saznam kada će izaći iz bolnice, ali se nadam da će uskoro biti spreman za kućno lečenje - rekla je Snežana.
Divčeva lepša polovina provela je pola sata kod supruga, a pitali smo je i koliko mu znače njene posete.
- Oraspoložila sam ga, verujte - kroz smeh je dodala Snežana.
Odmah posle nje, u posetu Divcu došao je i Nenad Golijanin, član Izvršnog odbora Olimpijskog komiteta Srbije, a posle njega i drugi Vladovi prijatelji.
Podsetimo, Divac je primljen u bolnicu zbog zapaljenja žučne kese. Urađena mu je laparoskopska holecistektomija, a na svu sreću njegovo stanje nije toliko ozbiljno kao što se pomislilo u prvom trenutku. Na kraju mu je i odstranjena žučna kesa i sad ga očekuje period oporavka.

Autor: Alo
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još