Slađa Delibašić: Sa unukom posetila zeta u zatvoru

Slađa Delibašić: Sa unukom posetila zeta u zatvoru

Autor: | 05/08/2014

0


Ćerka densera Slađe Delibašić i Đoleta Đoganija, Silvija Đogani, odvela je prvi put svoju devetomesečnu naslednicu kod supruga Branislava Marinovića (25), koji služi zatvorsku kaznu u Valjevu.

Naime, kako Kurir saznaje, Silvija, koja se s Marinovićem venčala u maju prošle godine i koja je dugo skrivala činjenicu da joj suprug uhapšen zbog proizvodnje, držanja i prodaje droge, odlučila je da je pravi trenutak da njena ćerka upozna oca.

- Pre dve nedelje smo svi zajedno otišli. To je ljudski, ipak je Branislav njen tata. Moja ćerka redovno obilazi supruga, a sad je i Tia videla tatu - rekla nam je baka Slađa i zatim ustupila slušalicu Silviji, koja ne krije da je prvi susret između oca i ćerke bio dirljiv.

- Najnormalnija stvar je da ćerka poseti oca. Moj suprug prati sve što se dešava u našem životu. Redovno smo na vezi i prirodna je stvar da ga ćerka poseti. Ne bi bilo lepo da ne zna za njega i da ga prvi put upozna sa godinu dana, kad se on bude vratio kući. Ja redovno idem da ga obiđem - potvrdila nam je Silvija.

Podsećanja radi, Branislav, njegov brat blizanac Vladimir i još dvoje ljudi uhapšeni su nakon što je u njihovom iznajmljenom stanu u beogradskom naselju Braće Jerković pronađeno četiri kilograma kokaina, heroina i skanka. Silvijin suprug osuđen je na dve godine zatvora, a na slobodu bi trebalo da izađe za nekoliko meseci.

izvor: Kurir

foto: Ivan Vučićević, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti