Liberti Ros: Finalizovan razvod dve godine nakon suprugove afere

Liberti Ros: Finalizovan razvod dve godine nakon suprugove afere

Autor: | 27/07/2014

0

Skoro dve godine nakon što su se rastali, Liberti Ros i Rupert Sanders i zvanično su razvedeni. Prema sudskoj dokumentaciji, koju je objavio TMZ, manekenka je dobila milione dolara, njihovu porodičnu kuću u Los Anđelesu i još dve nekretnine u Londonu, skoro 15.000 dolara mesečno za alimentaciju za njihovo dvoje dece, kao i 15 odsto profita od Rupertovih filmova.

Sa druge strane, Rupert će moći da zadrži svoju kuću na plaži u Malibuu, a nekadašnji supružnici deliće starateljstvo nad devetogodišnjom kćerkom Skajlom i sedmogodišnjim sinom Tenisonom.

Liberti je papire za razvod podnela šest meseci nakon što je u julu 2012. godine otkriveno da je njen suprug imao aferu sa glumicom Kristen Stjuart, tokom snimanja filma "Snežana i lovac".

U jednom intervjuu koji je dala prošle godine, Liberti je otvoreno progovorila o suprugovom neverstvu i priznala da je to otkriće bio jedan od najtežih trenutaka u njenom životu.

- Bilo je užasno, bilo je zaista najgore. Nemam reči kojima mogu da opišem ono kroz šta smo prošli. Ali, ja mislim da nešto uvek treba da umre da bi se desilo ponovno rođenje. I mislim da sam ja sada ponovo rođena.

Autor: Life Content
Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin