Andrej Atijas: Porodična drama Anabelinog supruga

Andrej Atijas: Porodična drama Anabelinog supruga

Autor: | 25/07/2014

0

Andrej Atijas, suprug pevačice Anabele Atijas, već dve godine ne plaća alimentaciju za sina, koga je 2012. dobio s Jasminom Skender. Andrej je samo u početku nekoliko puta dolazio da vidi dečaka, ali sada izbegava očinske obaveze, kaže izvor za "Kurir". S druge strane, u medijima pokazuje luksuzan život s Anabelom, s kojom je u dobio ćerku Blankicu.

- Andrej je sina s Jasminom dobio tri meseca nakon što je počeo vezu s Anabelom. Ona sama brine o njemu i sve troškove njegovog izdržavanja sama plaća - navodi izvor.

Pozvali smo Jasminu, koja je kratko potvrdila da nije u kontaktu s Andrejom.

- Ne plaća, niti dolazi. Uopšte nismo u kontaktu. Ne pišite ništa, ne želim da se provlačim po novinama - istakla je bivša devojka Atijasa, koja je svojevremeno tvrdila da je s njim bila u ozbiljnoj vezi.

Sa druge strane, Anabelin suprug tvrdi da je tužio Jasminu jer mu je zabranila da viđa dete i želi da svu priču o starateljstvu razjasne na sudu.

- Ne bežim od svoje odgovornosti iako sam s njom proveo samo jednu noć, a ona me nakon tri meseca obavestila da je u drugom stanju. Rekao sam da ću da priznam dete kad se analizom DNK utvrdi da je moje, što ona izbegava - kaže Andrej i dodaje:
- U međuvremenu mi je još pet momaka reklo da su se tresli da nije njihovo. Ipak, plaćao sam redovno alimentaciju dok mi nije zabranila da viđam sina. Tada sam je tužio, ali ona je promenila adresu, i sud ne može da joj dostavi tužbu. Dete je uvalila roditeljima da ga paze dok ona putuje po inostranstvu. Nastavila je da se bavi svojim poslom, ma fuj, ali to me ne zanima - ispričao nam je Atijas i pokazao dokumentaciju koja potvrđuje da govori istinu kao i priznanice da je plaćao alimentaciju od 200 konvertibilnih maraka, što je oko 100 evra.

Izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin