Ana Marija Žujović: Nakon boravka u Majamiju planira da poseti porodicu svog dečka

Ana Marija Žujović: Nakon boravka u Majamiju planira da poseti porodicu svog dečka

Autor: | 20/07/2014

0


Posle zlatnog odličja na Evropskom prvenstvu u fitnesu, zvanično najlepša Srpkinja među fitnes damama Ana Marija Žujović, na nedavno završenom Svetskom prvenstvu u fitnesu u Majamiju, osvojila je treće mesto. Utabanim putem svoje profesorke Marije Savić-Srećković, dvadesetčetvorogodišnja Beograđanka odvažila se na ovaj izazov, od kojeg je pred polazak očekivala mnogo, a za magazin „Hello!“ otkriva da je po dolasku u Ameriku shvatila da pred njom nije nimalo lak zadatak.
- Očekivala sam ulazak u top pet, ali kada sam došla tamo i videla koliko je jaka konkurencija, više nisam bila toliko sigurna. Laknulo mi je kada su pročitali moje ima za ulazak u finale - kaže devojka voditelja Vladimira Stanojevića i dodaje da je prezadovoljna uspehom.
- Ulazak u finale najveći je uspeh koji možete da postignete na svetskom takmičenju u fitnesu, jer posle toga odlučuju samo nijanse. Daću sve od sebe da sledeće godine budem još bolja.
Brineta koja je uspela da šarmira žiri iz celog sveta vest o osvajanju prvog mesta odmah je podelila sa emotivnim partnerom Vladimirom.
- Odmah posle proglašenja pozvala sam Vladu da mu javim plasman, ne znajući da je on uživo preko interneta pratio celo takmičenje. Bio je oduševljen i ponosan na mene. Obećao mi je da će me na sledećem takmičenju pratiti, jer mi je stvarno nedostajao njegov zagrljaj posle silaska sa scene.
Iako je sve vreme bila skoncentrisana na svoj nastup, našla je vreme i za uživanje na plažama Majamija, sebi nije uskratila ni čari noćnog provoda, a jedan događaj ju je posebno oduševio.
- Majami je prelep grad. Moja instruktorka Marija i ja bile smo smeštene na Saut Biču i imale smo priliku da uživamo na plaži i malo se odmorimo. Posetila sam i neke disko klubove. Provod je fenomenalan. Imali smo sreću da se zateknemo tamo u vreme kada se održavao koncert Bijonse i Džeja Zija. To nikako nismo mogli da propustimo, pa smo noć pred takmičenje uživali u njihovim pesmama na prepunom „San Lajf“ stadionu. O šopingu u Americi neću ni da govorim, dovoljno je samo da vam kažem da sam jedva uspela da sve spakujem - priča atraktivna sportistkinja, koja po povratku u Beograd ima poslovne aktivnosti.
- Ovog meseca planiram da otvorim sopstveni fitnes studio i biću potpuno skoncentrisana na to. Reč je o konceptu dobre forme, lepog izgleda i zdrave ishrane, pripreme su pri kraju i jedva čekam otvaranje - sa uzbuđenjem priča buduća preduzetnica koja će otploviti u toplije krajeve.
- Pred kraj meseca Vlada i ja idemo na krstarenje zapadnim Mediteranom. Biće to osmodnevni odmor, koji je i njemu i meni veoma potreban. Verovatno ćemo otići i do Crne Gore i u Trstenik, u posetu Vladinoj porodici, a onda se vraćamo starim obavezama - zaključuje bronzana fitnes devojka.

Piše: Deana Đukić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin