Milica Pavlović: I dalje ne mogu da poverujem u svoj uspeh

Milica Pavlović: I dalje ne mogu da poverujem u svoj uspeh

Autor: | 18/07/2014

0

Mlada pop pevačica Milica Pavlović priredila je nedavno iznenađenje fanovima, objavivši bez najave četiri spota za nove pesme "Alter ego", "Milimetar", "Dominacija" i "Dve po dve". Zatim je izdala album "Govor tela" i tako zaokružila dvogodišnji rad na estradi. Popularnost joj raste iz dana u dan, a atraktivna pevačica kaže da nije svesna da živi san iz detinjstva.

- Kada sam nedavno u prodavnici na aerodromu videla svoj disk u izlogu, htela sam da umrem od sreće. Euforično sam zamolila prodavačicu da me slika pored albuma. Ponekad mi deluje nestvarno da sam uspela. Postoje i gorki plodovi ovog posla, ali s vremenom sam se navikla. Dela govore umesto mene - rekla je Milica.

Pavlovićeva ističe da se nije opredelila za medijsku kampanju, jer je znala da će "Jutjub" i društvene mreže odraditi odličnu promociju:

- "Dominacija" se prva izdvojila, sa više od dva miliona pregleda, jer sam je više forsirala. Za "Milimetar" i "Alter ego" uveliko radim koreografije, koje ću promovisati na jesen. Leto ću provesti radno, uz nekoliko dana predaha na moru između nastupa na crnogorskom i grčkom primorju - kaže ona.

Baš u vreme objavljivanja spota "Dominacija", u kojem defiluju zgodne devojke, hrvatska pevačica Lana Jurčević izdala je sličan provokativan video-klip za pesmu "Majica". To je odmah pokrenulo pitanje koje devojke su zgodnije - Srpkinje ili Hrvatice. Ako je suditi prema komentarima i broju pregleda na "Jutjubu", naša Milica je odavno "prešišala" konkurenciju.

- Drago mi je ako su pronašli inspiraciju u mom radu. A možda je to samo slučajnost -- poručuje Pavlovićeva i otkriva da je odbila numeru "Uno momento" koju je snimila Severina sa "Ministarkama", jer se nije pronašla u njoj.

Izvor: Novosti
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin