Bane Janković: Novi poslovni izazovi

Bane Janković: Novi poslovni izazovi

Autor: | 18/07/2014

0

Poznati maneken Branislav Janković nedavno je odlučio da se sa drugom Stefanom Vulevićem upusti u novi posao i da zajedno otvore restoran "Cache". Ambiciozni tridesetjednogodišnjak tvrdi da je dugo želeo da se bavi ugostiteljstvom i da je ovim ispunio jedan od svojih snova. Prilikom otvaranja, on i njegov poslovni partner priredili su zabavu za prijatelje, a među gostima su bile i mnoge poznate ličnosti kojima se dopao koncept ovog lokala.

- Još u mladosti počeo sam da radim u noćnim klubovima, prvo kao promoter, a kasnije sam obavljao i ozbiljnije poslove, i uvek sam maštao da imam svoj restoran. Moj prijatelj Stefan, koji mi je i poslovni partner, već je iskusni ugostitelj pa se nadamo da ćemo ovaj posao odlično voditi. Trudili smo se da napravimo prijatan ambijent i verujemo da će svi naši gosti uživati - kaže Janković koji posle raskida veze sa pevačicom Katarinom Živković nije našao novu devojku.

- U mom privatnom životu zaista se ništa ne dešava. Potpuno sam posvećen poslu, pa i dalje nemam vremena za letovanje i ne znam da li ću ove godine uspeti da odem na more - zaključuje Bane koji je igrom slučaja restoran otvorio baš na dan rođenja bivše devojke.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin